Home Nou Schimbarea climei, fantezie sau realitate apocaliptică?
Nou

Schimbarea climei, fantezie sau realitate apocaliptică?

Schimbarea climei, o realitate care pentru mulți încă nu există, se va dovedi în acest secol precum și în următoarele, cel mai mare pericol pentru economia mondială. Singura întrebare care se pune nu este dacă schimbarea climei sau încălzirea globală chiar au loc ci care sunt cauzele precise ale acesteia. Mass-media corporatistă ne spune că încălzirea globală este produsă de om, prin gazele cu efect de seră emise ca urmare a activităților speciei noastre.

Dar putem avea încredere în mass-media corporatistă?

Nu, nu putem avea, cum nu putem avea încredere nici în media independentă, care ne spune că schimbările climatice nu au loc sau dacă au loc acestea nu sunt produse de om, ci ele se produc ciclic din cauze naturale. Dar, media independentă poate cita în favoarea sa studii sponsorizate de către corporații petroliere sau mari companii care prin activitățile lor distrug mediul și care au tot interesul să promoveze faptul că încălzirea globală nu este produsă de oameni.

Dar nu numai acestea pot fi cauzele schimbărilor climatice cu care ne confruntăm astăzi. Războiul geo-climatic sau folosirea climei ca armă este o realitate pe care marile puteri cu greu o mai pot ascunde. Rusia, SUA sau China sunt doar câteva exemple care pot fi date în acest sens și nu putem exclude ca armele neconvenționale care urmăresc perturbarea climei și care sunt folosite de aceste țări să fi dereglat aceeași climă care a luat-o parcă razna.
O altă potențială cauză a schimbărilor climatice poate ține și de faptul că odată cu intrarea planetei în așa-zisa centură fotonică și, ceea ce misticii numesc, ascensiunea în a 5-a dimensiune, planeta se adaptează la noua Realitate. Existența centurii fotonice nu a fost dovedită definitiv dpdv științific, dar ascensiunea în a 5-a dimensiune este o realitate certă, experimentată de mii de oameni pe tot cuprinsul globului.

Să fie această ascensiune a planetei către o altă Realitate cauză problemelor climatice cu care ne confruntăm? Să facă parte aceste schimbări din Apocalipsa biblică?

Este posibil să aflăm răspunsurile la aceste întrebări chiar în timpul vieții noastre. Dar dacă încălzirea globală și schimbările climei produse de activitatea umană sunt încă subiecte pentru speculații, aceeași activitate umană are drept efecte sigure poluarea și distrugerea mediului. Le vedem în jurul nostru în timp ce respirăm aerul emis de autoturisme pe străzile aglomerate din marile orașe sau privim la un râu de munte sufocat de PET-uri. Deci, activitatea umană are efecte asupra mediului chiar dacă printre aceste efecte nu se numără și schimbările climatice.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!