Home Nou Armele biologice și armele de război îndreptate împotriva ființelor umane pentru a le distruge rețeaua neuronală
Nou

Armele biologice și armele de război îndreptate împotriva ființelor umane pentru a le distruge rețeaua neuronală

Sociologi, psihologi, psihiatri, antropologi și intelectuali au lucrat intens zeci de ani pentru a supune populația lumii la interesele unei elite compuse din membri puternici ai oligarhiei. În acest caz, elitele financiare, fiindcă despre ele este vorba în acest articol, au folosit Institutul Tavistock [1], din Sussex, Anglia, un institut care se caracterizează ca o organizație nonprofit, care aplică știința socială problemelor și problemelor contemporane. Acest institut se află în centrul lumii pentru activități de spălare a creierului în masă prin intermediul armelor biologice și armelor de război îndreptate împotriva ființelor umane pentru a le distruge rețeaua neuronală.

Programul MK-ULTRA [2] al institutului Tavistock, un institut creat de bancherii de la Vatican, din orașul Londra (City of London), care supraveghează operațiunile „CIA“, studiază hipnoza în masă de zi cu zi a populației lumii și distrugerea glandei pineale pentru a o face ușor de manipulat. În ultimele decenii, Institutul Tavistock a devenit coordonatorul Ministerelor Educației din mai multe țări ale Organizației Națiunilor Unite, inclusiv cel din România, a studiat în special prin introducerea diferitelor toxine spre a fi destinate consumului cetățenilor.

În urma studiilor Institutul Tavistock, prin intermediul„CIA“, a lansat o altă operațiune de spălare a creierului intitulată „INDIGO SKYFOLD“. [3] Această operațiune a avut sau are drept scop de a distruge rețeaua neuronală (glanda pineală) a cetățenilor organismului internațional, și anume ONU, care reunește cele 193 de ţări. Aceasta a introdus toxine în aer (chemtrail) în apă (fluorură) în alimente (glifosat Roundup pesticide, nanoparticule, etc.), produse de consum (paste de dinți) etc. Prin operațiunea „INDIGO SKYFOLD“, CIA-ul coordonat de Institutul Tavistock a folosit sau folosește mai multe arme biologice și arme de război, dintre care unele au fost folosite chiar de marele dictator Adolf Hitler. Cei drept, cu ajutorul lui Hitler, bancherii internaționali au testat cu succes experimentele lansate de Institutul Tavistock în perioada celui de-al doilea război mondial. Informațiile prezentate provin de la cel mai înalt nivel și mai multe persoane și-au pierdut viața în timp ce au încercat să le prezinte publicului.

Cetățeanul obișnuit s-a aflat, de asemenea, permanent într-o stare de hipnoză în masă prin „Operațiunea Paperclip“, [4] în care toți oamenii de știință ai lui Adolf Hitler au fost transferați în fruntea Ministerelor Educației din cadrul Organizației Națiunilor Unite pentru a realiza cu succes o stare de hipnoză în masă, cu ajutorul unor operațiuni diverse sub acoperire conduse de piramida masonică, cum este și cazul programului MK-ULTRA.

1. https://en.wikipedia.org/wiki/Tavistock_Institute
2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Proiectul_MKUltra
3. https://www.opdeepstate.com/2018/02/03/operation-indigo-skyfall/
4. https://ro.wikipedia.org/wiki/Opera%C8%9Biunea_Paperclip

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!