Home Muzica si filme The Game Changers 2019: documentar despre beneficiile alimentației pe bază de plante
Muzica si filme

The Game Changers 2019: documentar despre beneficiile alimentației pe bază de plante

Urmareste-ne pe Google News

The Game Changers – 2019 este un film documentar de excepție din 2018 despre beneficiile alimentației pe bază de plante pentru sportivi. Lansarea sa a avut loc pe data de 4 septembrie 2019.

Documentarul a fost regizat de câștigătorul premiului Oscar Louie Psihoyos și produs de executiv de câștigătorul Oscar, James Cameron, în care „documentează ascensiunea explozivă a alimentației bazate pe plante în sporturile profesioniste”.

Filmul conține mărturia celor mai mari sportivi de pe pământ, medaliați cu aur, inclusiv a campionului de Formula 1, Lewis Hamilton și a tenismenului de rang înalt, Novak Djokovic, precum și a fostului guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger, unde explică modul în care performanța lor sportivă este direct legată de alimentația pe bază de plante, și în care „expune mituri învechite despre mâncare care nu afectează doar performanțele umane, ci sănătatea întregii populații globale.“

“Cu siguranță este cel mai bun documentar din ultima perioadă,… merită văzut!!!”

Trailer:

Unde poate fi vizionat “The Game Changers”?

The Game Changers este disponibil pe Netflix începând cu data de 16 octombrie la următorul link: https://www.netflix.com/ch-en/title/81157840

De asemenea, filmul poate fi vizionat online gratuit subtitrat la următorul link: https://filmeonlinehd.ro/2019/10/20/the-game-changers-2019/


Concluzie:

Carnea și produsele de originea animale slăbesc fizionomia ființei umane, iar filmul „GAME CHANGER” dovedește acest lucru… Dietele pe bază de plante și vegane arată exact contrariul!

“Armata britanică avea calele corabiilor umplute cu lămâi și varză pentru a-și hrăni soldații cu vitamina C, astfel încât să le crească energia atomică (energia) cu bio-fotoni (lumina atomică) prezenți în varză (în timp ce armatele diferitelor țări au fost înșelate în mod deliberat timp de 7000 de ani pentru a mânca carne, soldații acestor armate erau foarte slabe, iar din cauza acestor realități științifice, regina Angliei putea învinge cu ușurință orice armată căreia i se opunea.”

Legătura dintre forță și dietele bazate pe produse de origine animală (carne, lactate, ouă etc.) a fost demontată în timp de diverși sportivi profesioniști, precum și de nenumărate studii ale unora dintre cei mai importanți experți din domeniul sănătății, care au descoperit că produsele animale sunt în detrimentul sănătății umane.

Modurile în care alimentele non-vegane afectează efectiv corpul uman, includ următoarele:

  • Consumul de carne reduce, atât performanțele fizice ale sportivilor, cât și cele sexuale.
  • Produsele lactate sunt responsabile de producerea de ESTROGEN (hormonul feminin), de apariția unei burți mari sau a sânilor la bărbați. În conformitatea cu anumite studii, laptele este responsabil pentru decalcifierea rețelei osoase.
  • De asemenea, dietele grase din carne și produse lactate au fost legate de probleme de sănătate, inclusiv diabetul, bolile de inimă și unele forme de cancer.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!