Home Diverse Trucuri pentru spălarea ferestrelor
Diverse

Trucuri pentru spălarea ferestrelor

Spălarea geamurilor sau a ferestrelor este adesea o sarcină dificilă pentru majoritatea oamenilor, deoarece se pare că cu cât vă uitați mai mult la acestea dinspre lumină cu atât observați mai multe pete. Este important să știți cum să curățați ferestrele, însă este esențial să urmați o serie de trucuri care vă vor face munca mai ușoară. Iată câteva idei simple și utile pentru spălarea geamurilor.


Ziar + apă (fierbinte) sau alcool

Ziarul din hârtie este cea mai bună soluție de spălat geamuri de pe planetă, adevăratul ingredient secret pentru curățarea eficientă a geamurilor. Datorită conținutului său de plumb este un remediu excelent pentru curățarea sticlei, care poate fi folosit fără a apela la soluțiile scumpe și mai puțin eco-friendly. După umezirea hârtiei cu câțiva stropi de apă sau alcool frecați bine până murdăria dispare.

Amoniac + apă

Amoniacul este, de asemenea, unul dintre cele mai bune produse pentru spălarea ferestrelor, a obiectelor din sticlă și a oglinzilor. Acest produs are efect degresant și de spălare care oferă rezultate uimitoare. Deci, va trebui să diluați amoniacul cu puțină apă, întotdeauna cu precauție maximă, deoarece este un produs destul de abraziv, apoi spălați geamul.

De asemenea, puteți spăla toate obiectele din sticlă folosind Apă + ziar + amoniac pur. Puneți una sau două picături sau un capac de amoniac într-un litru de apă pentru a lustrui geamurile, paharele și toate obiectele de sticlă.

Oțet + apă

Un alt truc pentru eliminarea murdăriei din sticlă este realizarea unui amestec alcătuit din apă și oțet cu care puteți șterge toate suprafețele care urmează să fie lustruite. În acest scop, este foarte practic să puneți amestecul într-o sticlă cu pulverizator și să aplicați acest preparat direct pe petele de pe sticlă, apoi să frecați cu o pânză din microfibră.

Pentru rezultate cât mai bune, vă recomandăm să folosiți apă caldă sau călduță pentru a îndepărta murdăria mai ușor.

Apă și pudră de talc

Mai mult decât atât, o altă metodă excelentă de a curăța și lumina ferestrele este să diluați pudra de talc în apă (amestecați bine pentru a dizolva pudra) și să pulverizați direct pe sticlă. Detergentul rezultat poate fi folosit de mai multe ori, agitați bine soluția înainte de a o reutiliza.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!