Home Tehnologie Unde se află microfonul la laptop?
Tehnologie

Unde se află microfonul la laptop?

Urmareste-ne pe Google News

Știați că majoritatea laptopurilor au un microfon încorporat? Ați cumpărat un laptop și ați dori să știți dacă are un microfon încorporat și locul unde se află? Ei bine, în acest articol veți găsi răspunsul. Haideți să vedem pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a scăpa de îndoieli cât mai repede posibil.

Consultaţi documentaţia laptopului și broșurile sale de prezentare. Dacă laptopul dvs. are un microfon, acesta este menționat de obicei aici, iar manualul de utilizare include o schiță a ansamblelor elementelor fizice şi tehnice, în care explică locul unde este situat microfonul pe carcasa laptopului.

Examinați marginile ecranului LCD pentru a găsi o gaură mică numită „microfon” sau o pictogramă cu un microfon. Microfoanele încorporate sunt plasate adesea în partea de sus a ecranului, în special lângă camera web.

Uitați-vă în jurul marginilor display-ului laptopului dvs. Unele modele de laptopuri poziționează microfonul intern deasupra tastaturii, chiar sub balama.

Verificați din meniul de „Start/Control panel” dacă aveți opțiunea de microfon în secțiunea “Sunet”. Accesați fila “Înregistrare” și ar trebui să verificați dacă apare microfonul intern.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!