Home Muzica si filme Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe: cel mai cenzurat film de până acum. (Versiune completă subtitrată în lb. română.)
Muzica si filme

Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe: cel mai cenzurat film de până acum. (Versiune completă subtitrată în lb. română.)

Urmareste-ne pe Google News

Acest documentar reconstruiește o realitate cu privire la partea întunecată a medicamentelor (vaccinuri). Filmul fusese programat să aibă premiera la Festivalul de Film Tribeca din 2016, dar a fost retras de către organizatorii Tribeca Film Festival, ca urmare a presiunilor și amenințărilor la care au fost supuși, pentru a nu permite vizionarea acestui film din cauza conținutului sau – spun ei – “controversat”. Din păcate, companiile farmaceutice au lucrat pe ordinea de zi contra regizorului filmului Dr. Wakefield, care nu a negat niciodată importanța vaccinării, deși nu a încurajat niciodată susținerea programelor guvernamentale de vaccinare.

Trebuie menționat că, în 1998, Wakefield și alți 12 autori au publicat un studiu în The Lancet care sugerează că vaccinul MMR a provocat autism. În 2010, studiul a fost retras, iar Wakefield a fost eliminat din registrul medical din Regatul Unit din cauza „încălcărilor etice și a eșecului în dezvăluirea conflictelor de interese financiare” și pentru invenția sa, a unor dovezi care face legătura dintre vaccinul MMR și autism. Cu toate acestea, de la începutul programului de vaccinare și până astăzi, care a avut loc în SUA, există mii de persoane lezate, (intre care si vaccinul trivalent MMR), existând tot atâte procese contencioase intentate și care au primit despăgubiri.

Filmul complet subtitrat Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe, îl putem viziona mai jos:

5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!