Home Nou Casele Regale ale Europei dețin încă puterea prin intermediul francmasoneriei
Nou

Casele Regale ale Europei dețin încă puterea prin intermediul francmasoneriei

Urmareste-ne pe Google News

Monarhii actuali autocrați (ca în toate monarhiile absolute) își exercită încă puterea, chiar dacă se spune că au o putere limitată și autoritatea reală este investită într-un legiuitor și/sau de un cabinet executiv sau un anumit guvern.

Trebuie menționat faptul că, Marea Britanie nu este singura țară care are încă o monarhie. Aproape fiecare țară din Europa are încă o monarhie care se află discret în spatele scenei. Cortina care acoperă puterea caselor regale o reprezintă francmasoneria, deoarece prin intermediul supușilor săi își impun controlul.

De fapt, regele Suediei este implicit liderul unui ordin francmasonic numit “Order of Charles XIII” (Ordinul lui Charles XIII). Acest lucru denotă că acești oameni au alte ordine și societăți secrete care sunt mult mai relevante pentru ei.

În această clasă a puterii de tip societate secretă francmasonică, nu pot exista mai mult de 33 de membri simultan. Simbolul acestei organizații misterioase este o cruce templieră roșie.

Danemarca, Norvegia, Suedia, toate aceste țări din Europa de Nord sunt considerate subtil de lumea civilizată bastioane de pace și liniștite.

Cu toate acestea, totul nu este decât o iluzie creată artificial, iar în realitate aceste societăți monarhice au un control foarte mare asupra propriile lor popoare. Familiile regale, implicându-se în docilitatea maselor pe care le conduc subtil cu ajutorul bătrânilor înstăriți ai Europei, care îi educă tot după propriile lor reguli.

Cetățenii cunosc rolul lui Hillary Clinton ca secretar de stat în 2011 atunci când s-a implicat în distrugerea Libiei, însă există numeroase persoane care își amintesc că Norvegia a aruncat de fapt mii de kilograme de bombe în acest stat, ucigând numeroși oameni nevinovați.

20 de ore pe zi, forțele norvegiene au bombardat Libia, iar acum țara este o gaură de iad umplută până la refuz de traficul de persoane. Chiar dacă se știe că țara nordică este dezarmată, omogenă și presupus pașnică, realitatea este cu totul alta: monarhiile dețin controlul, nu în sens pozitiv, ci în sensul de „gangsteri” care conduc din umbră.

Prin urmare, este clar că Casele Regale ale Europei au puterea în propriile mâini prin intermediul francmasoneriei (societate secretă) pe care o conduc, care la rândul său modelează viața tuturor oamenilor.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!