Home Nou Vești, previziuni și schimbări de interes general ce vor urma la nivel global
Nou

Vești, previziuni și schimbări de interes general ce vor urma la nivel global

Urmareste-ne pe Google News

Veștile bune circulă repede! Iată care sunt cele mai noi informații, șcenarii și previziuni de schimbări (de interes general) ce vor avea loc la nivel planetar, colectate pe baza informațiilor primite din mai multe surse, care pot fi sau nu exacte sau veridice.

Succesiunea evenimentelor va da măsura în care Brexitul va avea loc la 31 octombrie. Astfel încât, la această dată se așteptă Prăbușirea Uniunii Europene după trecerea Brexitului.

Până la sfârșitul anului urmează o tranziție economică globală către sistemul monetar bazat pe etalonul aur-monedă.

Se preconizează că actualul sistem monetar fiat sau moneda fiduciară (moneda unei țări pe care propriul guvern a declarat-o) se va prăbuși înainte de tranziție.

Băncile centrale se vor salva reciproc pentru a crea o scuză pentru cauțiune odată ce se produce colapsul.

Se preconizează că fondurile de obligațiuni din Zimbabwe vor fi răscumpărate după tranziția economică globală.

Detaliile le informații găsiți la următorul link: http://www.dinarchronicles.com/operation-disclosure-intel/operation-disclosure-intel-alert-10-19-19-collapse

O veste recentă!

Divizia infanteriei marine, împreună cu Navy SEALs (SUA) au desfășurat o amplă operațiune sub acoperire de salvare și eliberare din cuști a 2100 de copii, care erau ținuți în captivitate de către Deep State (Statul Profund) în bazele sale subterane din California. Operațiunea militară a adunat aproximativ 10.000 de soldați și face parte dintr-un amplu exercițiu de pregătire pe scară largă împotriva rețelelor de pedofili la nivel înalt.

Copii ținuți captivi în cuști (imagine reală)
Copii ținuți captivi în cuști (imagine reală)

Mai multe informații găsiți la următorul link: https://steemit.com/informationwar/@gomeravibz/2100-caged-children-liberated-and-saved-by-u-s-marines-and-navy-seals-from-deepstate-owned-underground-bases-in-california

 

Comentarii pe Facebook
4.5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!