Home Relații Vibrația iubirii vindecă totul, inclusiv bolile grave, cum ar fi cancerul
Relații

Vibrația iubirii vindecă totul, inclusiv bolile grave, cum ar fi cancerul

Urmareste-ne pe Google News

Un studiu efectuat în SUA a constatat că mulți oameni se îmbolnăvesc de diverse boli, cum ar fi cancerul, datorită lipsei de IUBIRE (iubirea din inimă)! Binecunoscutul doctor american David R. Hawkins a dezvăluit într-un interviu de ce se întâmplă acest lucru.

Sir David R. Hawkins este cunoscut pe plan internaţional ca învățător spiritual, autor și conferențiar pe tema stărilor spirituale avansate, cercetarea conștiinței și Realizarea Prezenței lui Dumnezeu ca Sine.

Lucrările care i-au fost publicate, precum și înregistrările conferinţelor sale au fost recunoscute pe scară largă drept unice prin aceea că o stare foarte avansată de conştientizare spirituală a avut loc într-o persoană cu pregătire ştiinţifică şi clinică ce a fost ulterior capabilă să exprime şi să explice fenomenele neobișnuite într-o manieră limpede și inteligibilă.

În ceea ce privește medicina, doctorul spune că văzând pacientul, știe deja cauza bolii. El a spus că pacienții săi nu vorbesc despre dragoste sau iubire, vorbesc doar despre durere, resentimente, frustrare, iar întreaga esență este blocată în corpul pacientului.

Dr. Hawkins a spus: “O mulțime de oameni se îmbolnăvesc pentru că nu au parte de iubire, au parte doar de durere și frustrare. Oamenii cu frecvențe vibraționale mai mici de 200 sunt ușor bolnavi”.

Frecvența vibrațională este în mod obișnuit cunoscută sub denumirea de câmp magnetic.

Dr. Hawkins a spus că a testat milioane de cazuri și a investigat diferite rase de pe pământ, iar răspunsul a fost mereu același. În timp ce frecvența vibratorie este mai mică de 200, persoana poate suferi de boli. Dacă oamenii au o frecvență de peste 200, nu vor avea nici o boală.

David Hawkins a descoperit că oamenii care sunt bolnavi au de obicei gânduri negative. Adesea, oamenii cu vibrații de peste 200 nu sunt bolnavi. În general, pacienții săi au o frecvență vibrațională mai mică de 200.

Spre exemplu; după ce un violonist japonez a suferit de cancer, a încercat să lupte cu boala sa, dar sa simțit din ce în ce mai rău. Și-a fixat mintea și a decis să iubească toate celulele canceroase din corpul său. El a privit durerea intensă a cancerului ca “serviciu de trezire”, cu binecuvântări și recunoștință. Deci, el a decis să-și iubească toată viața, inclusiv pe toată lumea, totul. La un moment dat, toate celulele canceroase dispăruseră. Mai târziu, el a devenit un terapeut cunoscut în Japonia.

Care sunt gândurile cu frecvențe de vibrații sub 200?

Persoanele cărora le place să pretindă că sunt fericite, și dau vina pe diverse lucruri, care acuză în mod constant pe alții, reduc o mare cantitate de energie, iar frecvența acestora este de doar aproximativ treizeci sau patruzeci, astfel încât frecvența de vibrație este cu mult sub 200.

Prin urmare, astfel de persoane dobândesc cu ușurință o serie de boli, printre care bolile de inimă și cancerul. Cea mai mare rată de vibrații este de 1000 și cea mai scăzută rată este 1. El a spus că pe această planetă, cea mai mare frecvența de vibrație pe care a văzut-o a fost de 700. La Premiul Nobel pentru Pace, Maica Teresa a apărut la ceremonia de premiere. La acea vreme, întreaga atmosferă era foarte bună, cu o frecvență ridicată a vibrațiilor, astfel încât spectatorii au simțit energia câmpului magnetic, care era plină de frumusețe și îi încânta pe toți.

Explicația ar fi că atunci când apare o persoană bună cu o energie mare, face ca câmpul magnetic al tuturor lucrurilor să devină frumos și pașnic, dar când o persoană are o mulțime de gânduri negative, nu numai că se rănește pe sine, dar câmpul magnetic se întoarce cu rău.

Care sunt gândurile cu o frecvență vibrațională de peste 200?

Dorința de a iubi, de a avea grijă de alții, de compasiune, de a ajuta etc. Acestea sunt frecvențe cu vibrații ridicate, ajungând până la 400 chiar și la 500. În schimb, gânduri, cum ar fi ura, furia, vinovăția, resentimentele, gelozia, exigența față de alții, lucrurile egoiste, singurătatea, nevoia de atenție, scad frecvența vibrațională a ființelor umane. Aceste vibrații de joasă frecvență conduc, de asemenea, la cancer, provoacă boli de inimă și alte boli grave. El a spus că gândirea, din punct de vedere medical, este cu adevărat incredibilă, gândirea are o mare influență asupra sănătății oamenilor. Prin urmare, esența vieții și a sănătății omului este gândirea pozitivă și iubirea.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (9 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!