Home Nou Vine un nou guvern totalitarist teribil? Adio România!
Nou

Vine un nou guvern totalitarist teribil? Adio România!

Un nou guvern cu un program de guvernare pedo-satanist: distrugerea completă a României?

Pe 1 noiembrie 2015, Președintele Iohannis a rostit celebra fraza: “a fost nevoie să moară oameni ca Guvernul să demisioneze!”, astfel a venit la putere un nou guvern care era de dorit, și de atunci procesul stă pe loc! Este de așteptat ca în următoarea perioadă sau după alegeri același președinte să iasă din nou la rampă și să pronunțe cuvinte clare pentru a preîntîmpina un nou guvern totalitar. Va fi cel mai probabil un guvern susținut pe deplin de “Mari Puteri”: corporații și bănci.

Programul de guvernare: Adio România! El va include:

Împrumuturi la FMI

FMI va deschide din nou cuferele sau, pentru a fi mai precis, va activa imprimantele să producă vagoane de hârtie igienică numiți lei sau bani, care vor finanța România. Atenție însă: banii nu vor ajunge la subiecți, ci la băncile comerciale care îi vor înmulții, așa cum au făcut întotdeauna!
Așa că propaganda regimului ne va spune că FMI crede în guvern și din acest motiv finanțează România, în schimb realitatea este că banii care vor intra în țară, vor umple tot mai mult buzunarele oligarhilor financiari internaționali!

Vaccinuri pentru toți

Guvernul va obliga întreaga populație românească și nu doar copiii să se vaccineze.
Cu scuza epidemiilor de rujeolă inventate sau a infecțiilor spitalicești, cetățeanul model va trebui să devină mai responsabil, pentru el și pentru alți frați și însoțitori. Așadar, dacă vrei să urmezi o școală, sau să lucrezi, va trebui să fi făcut toate vaccinurile și tratamentele.
Nu este o coincidență faptul că lobby-urile farmaceutice au fost întotdeauna foarte generoase și recunoscătoare cu marionetele politice (de ex: Iohannis, Cioloș, Barna etc.), astfel încât acest guvern va fi complet susținut.

Adio familie

Familia este atacată de multă vreme. Vorbim despre ultimul bastion de salvgardare a societății noastre! Ceea ce este în desfășurare este o operațiune adevărată și precisă, care vizează dezintegrarea acestui nucleu central al societății românești.

Cu scuza „drepturilor” vor face legi pentru a susține „transexualitatea”, sau „homosexualitatea”; astfel încât vor face posibile adopțiile copiilor de către homosexuali, romi, lesbiene, pansexuali, bisexuali, transsexuali, etc.
În cele din urmă, se va putea închiria și/sau vinde tot uterul pe care o femeie și-l va dori!

Violența împotriva copiilor

Noul guvern va pune o piatră de mormânt pe investigațiile cazurilor minorilor răpiți, cum ar fi cel din Caracal. Toate anchetele aflate în derulare, deținute de magistrați, vor fi închise cu un frumos „dosarul nu rezultă care a fost conduita”.
Nu vom mai auzi niciodată din mass-media despre sutele de mii de copii răpiți, luați cu forța din familiile lor naturale.

Granițele deschise imigrației

În loc să închidă granițele, noul guvern le va deschide tuturor, ștergând granițele și permițând o veritabilă invazie legalizată în masă a cetățenilor non-UE.
Vor face astfel o lege care să oblige cetățenii (cei fără avere), să adopte cel puțin unul.
Cei care vor lua cel puțin câte unul dintre ei acasă, vor avea o scutire de impozit pe declarațiile de impozit.

Roexit

Dacă pe de o parte guvernul va deschide toate porturile, pe de altă parte va închide definitiv granițele pentru români printr-un Roexit, adică ieșirea țării noastre din Uniunea Europeană, exact așa cum face Anglia.

Cu siguranță, va fi un guvern susținut de o majoritate care este cea mai îndepărtată de oameni, astfel încât va acționa împotriva intereselor oamenilor obișnuiți.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!