Home Afaceri, Nou WikiLeaks, finanțat de GEORGE SOROS și ROTHSCHILD
AfaceriNou

WikiLeaks, finanțat de GEORGE SOROS și ROTHSCHILD

Urmareste-ne pe Google News

WikiLeaks este o organizație fără scop lucrativ internațională care publică documente ce nu sunt destinate publicului, provenite din scurgeri de informații, în general din surse anonime, avându-l ca fondator pe Julian Assange.

În ultimii ani a provocat multă confuzie în rândul mass-mediei, devenind un fel de icoană a luptei pentru libertatea de exprimare. Este într-adevăr așa? Adevarul este cu totul altul!

Cei drept, Wikileaks este un instrument neprețuit controlat direct de GEORGE SOROS și ROTHSCHILD în scopul de a manipula piețele financiare, politica și viitorul națiunilor, pentru că sunt oameni extrem de bogați și nu mai au nevoie decât de un singur lucru, puterea. În acest articol, vom vedea cum finanțează și controlează George Soros și Rothschild portalul WikiLeaks.

Care sunt legăturile lui Julian Assange cu George Soros șiRothschild?

Legăturile anturajului social și corporativ al WikiLeaks este format din nume sonore din lumea business-ului, precum NYT, CFR, The Economist, Time Magazine, Forbes, Finers Stephens Innocent (FSI), Vaughan Smith și Frontline Club, etc. Aceste organizații și corporații sunt controlate aproape în totalitate de către familia ROTHSCHILD.

Avocatul directorului WikiLeaks, Julian Assange este nimeni altul decât Mark Stephens [1] (de la Finers Stephens InnocentFSI, o importantă firmă de avocatură de elită din Londra), care de asemenea, este consilierul juridic al Rothschild Waddesdon Trust. Mark Stephens a devenit celebru în multe cazuri de soluționare a acțiunii la instanță (de exemplu, a oferit asistență juridică pentru Greenpeace, McDonalds și Royal Dutch Shell, a apărat recent Wall Street Journal, și de asemenea, l-a reprezintat pe Charles Dawkins în procesul împotriva Benedict al XVI-lea). El este, de asemenea, asociatul faimosului finanțator George Soros, cu a-l său ONG, “Fundația pentru o Societate Deschisă”. Stephens și-a reprezentat adesea clienții gratuit, astfel încât, probabil, l-a apărat și pe Assange în toate procesele întreprinse în „lupta pentru libertatea de exprimare“ a organizațieiWikiLeaks, care în sinea sa se luptă pentru adevăr.

De cealaltă parte a New York-ului, în Londra, Rothschilds, familia care într-o oarecare măsură a inventat sistemul bancar modern are legături mai vechi cu Wikileaks. Nu este o coincidență faptul că The Economist [2] i-a acordat lui Assange [3] premiul New Media Award în 2008. The Economist face parte din grupul “Economist Group”, dintre care jumătate aparține Financial Times, o filială a Pearson PLC. Aceasta din urmă face parte dintr-un grup de acționari internaționali, iar printre cei mai mari acționari sunt The Rothschild Banking din Anglia, care aparține de asemenea familiei Rothschild. Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild a fost director al ziarul The Economist între anii 1972 și 1989.

Ca urmare, Wikileaks este deja o organizație mare la nivel global, iar operaţiunile media sunt conduse printr-o companie numită“The Sunshine Press”, începând cu anul 2010. [4]

Sunshine Press Productions s-a înființat în Islanda în anul 2010, deoarece această țară era considerată de către Wikileaks ca fiind un paradis în protejarea jurnaliștilor, și a surselor acestora.

Cine a înființat “The Sunshine Press”?

Conform unui document oficial, un tip numit Gavin MacFadyen [5] s-a ocupat în 2010 de înființarea companiei “The Sunshine Press”.

The Sunshine Press infiintare WikiLeaks
Documentul fundamental al companiei înființate în Islanda îl puteți găsiAICI.

Ce-i drept, Gavin MACFADYEN despre care s-a spus în presă că a murit în data de 22 octombrie 2016 la vârsta de 76 de ani, din motive încă necunoscute,este de fapt o figură media inventată de George Soros, iar agentul coordonator real din spatele acestuia este ROTHSCHILD.
Miza: Producțiile Wikileaks sunt create în scopul generării diversiunilor și a propagandei sofisticate a informațiilor în baza ideii formatoare de opinie pentru ziarele din lumea întreagă.

Referințe:

  1. https://www.dailymail.co.uk/health/article-2196811/Mark-Stephens-epilepsy-Human-rights-lawyer-Julian-Assange-admits-suffered-70-seizures-day.html
  2. http://empirestrikesblack.com/2010/12/wikileaks-founder-julian-assange-has-close-links-to-the-economist-controlled-by-the-rothschild-banking-family/
  3. https://birdflu666.wordpress.com/2010/12/01/wikileaks-founder-julian-assange-has-close-links-to-the-economist-controlled-by-the-rothschild-banking-family/
  4. ttps://en.wikipedia.org/wiki/WikiLeaks
  5. https://es.scribd.com/document/341479410/Sunshine-Press-Productions-Ehf-private-limited-company-aka-Wikileaks

5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!