Home Nou 10 lucruri subtile care dovedesc farsa schimbărilor climatice
Nou

10 lucruri subtile care dovedesc farsa schimbărilor climatice

Instrumentul media de propagandă mondială (presa), politicienii și climatologii mainstream continuă să pretindă că mai avem foarte puțin până în momentul în care planeta va muri din cauza încălzirii globale. E un fel de război ideologic, aproape „religios“. Ideile „pro-încălzire globală“ par să cîștige covîrșitor deocamdată. Deșii, există unii care cred în încălzirea globală creată de om, adevărul pare a fi, însă, mai aproape. Urmăriți cele 10 realități care dovedesc farsa încălzirii climatice, care este programată de elita mondială!

  1. În prima decadă a anilor ’60, în Statele Unite ale Americii a fost conceput un program național de manipulare climatică susținut de Elitele Mondiale.

Detalii în documentul declasificat al Departamentului Federat de Știință și Tehnologie al SUA, la următorul link: https://ntrs.nasa.gov/archive/nasa/casi.ntrs.nasa.gov/19680002906.pdf

  1. În anii ’80, elitele au patentat un dispozitiv capabil să modifice atmosfera Pământului pe baza generări și eliminării fenomenelor atmosferice. Și, de asemenea, să poată genera sau reduce dioxidul de carbon.

Toate detaliile le găsiți accesând următorul link: https://patents.google.com/patent/US4686605?oq=4686605

  1.  În anii ’90, USAF (Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii) au prezentat documentul “Owning the weather in 2025” (Stăpânirea vremii în 2025).

Documentul de mai jos menționează faptul că, în anul 2025, SUA va putea controla în mod absolut toată clima cu ajutorul mijloacelor și dispozitivelor avansate climatice, cum ar fi substanțele chimice (chemtrails) dispozitivele electromagnetice și cele de radiofrecvență.

Accesați documentul de la următorul link: https://apps.dtic.mil/dtic/tr/fulltext/u2/a333462.pdf

  1. Într-o declarați publică surprinzătoare din anul 2016, directorul CIA, John Brennan, recunoaște faptul că SUA dețineți tehnologia pentru a schimba clima.

Urmăriți videoclipul de mai jos:

  1. Elitele mondiale dețin tehnologia pentru a cauza incendii și a le face să pară „naturale”. Cum este cazul celor din Amazon, Australia, Siberia, California.

Urmăriți acest videoclip:

„Laserul tactic avansat”: Iată ce include: https://en.wikipedia.org/wiki/advanced_tactical_laser

  1. Nu există nici o dovadă științifică clară, care să asocieze creșterea dioxidului de carbon (CO2) cu activitatea umană. Observați raportul științific de mai jos:

https://arxiv.org/pdf/1907.00165.pdf

  1. În anul 2017, revista “The Economist” a marelui bancher Rothschild, a prezentat o imagine iconică, în care evidenția puterea energetică a unui magnet îndreptat asupra pământului.

Întâmplător sau nu, la o lună după ce a fost dată publicității imaginea de mai sus, a urmat marele uragan Irma din Florida.

  1. Ex-secretarul de apărare al SUA, William Cohen recunoaște existența armelor climate.

https://www.naturalnews.com/040652_weather_weapons_chemtrails_haarp.html

Adevărul este inevitabil, observați: https://en.wikipedia.org/wiki/counter-electronics_high_power_microwave_advanced_missile_project

  1. Undele electromagnetic pot genera cutremure, iar acest lucru a fost studiat și raportat de către oamenii de știință. Detalii în articolul de la următorul link:

https://www.wired.com/2007/12/evidence-mounts-for-electromagnetic-earthquake-precursors/

  1. Co2, în loc să mărească zonele cu relief deșertic de pe Terra, promovează creșterea pădurilor și a junglelor. Ala se face că, în fiecare an, oxigenul planetei crește considerabil.

Iată raportul de la NASA, împreună cu imaginile din satelit:

https://www.nasa.gov/feature/goddard/2016/carbon-dioxide-fertilization-greening-earth

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!