Home Nou De ce trebuie să ne fie frică de cipul subcutanat
Nou

De ce trebuie să ne fie frică de cipul subcutanat

Cartea de identitate cu microcip nu e semnul Fiarei așa cum urlă creștinii isterizați. Dacă am merge pe logica lor atunci orice dispozitiv care are implantat un astfel de cip poate fi considerat purtător al semnului Fiarei. Inclusiv telefoanele mobile care azi nu mai sunt folosite doar pentru comunicare ci și pentru operațiuni bancare sau plata facturilor pot fi considerate lucrul Satanei.

Dar totul se oprește aici deoarece dacă mergem mai departe dăm de cipul implantabil sub piele, și totul se schimbă. Știm că obiectivul final al Ocultei Mondiale enunțat prin gura globalistului Nick Rocefeller, este microciparea populației. Doar animalele și sclavii sunt microcipați iar implantarea tuturor oamenilor cu astfel de dispozitive este o lovitură la adresa demnității umane. Dar nu suntem de părere că acesta este singurul motiv pentru care Nick Rockefeller ne vrea microcipați.
Primul motiv care ne vine în minte este că un individ microcipat va avea toate mișcările supravegheate de un computer aflat sub controlul Statului. S-a dus deci cu toată intimitatea și viața ta privată.

Al doilea motiv ține de anii 1960 și tehnologiile MK-Ultra. S-a dovedit experimental că, cu ajutorul unui dispozitiv implantat în corpul unui mamifer, poți să dictezi comportamentul respectivului mamifer. Cum și omul este un mamifer, putem cu siguranță spune că un cip implantat într-un organism uman va putea fi folosit pentru a dicta comportamentul respectivului om. Putem să îi controlăm mintea și corpul. Putem chiar să îl ucidem de la distanță printr-un electroșoc dacă este considerat un pericol pentru Stat. Posibilitățile sunt nelimitate.
Un ultim motiv face parte din domeniul paranormalului și se referă la un fenomen descris în Biblie. Ascensiunea este fenomenul prin care un corp ce acționează în Realitatea prezentă (dimensiunea a 3-a) se conectează temporar sau permanent la planuri spirituale și realități superioare (dimensiunile 4 și 5). Ascensiunea apare în Biblie sub numele de “ridicare la ceruri” și este un fenomen real, drept dovadă numeroasele cazuri de persoane care au experimentat-o descrise pe Internet. Cipul implantat sub piele are rolul de a împiedica Ascensiunea și a bloca omul care a acceptat semnul Fiarei în Realitatea prezentă (dimensiunea a 3-a) pentru totdeauna. De-aici și mențiunea apărută în Biblie care spune că cei care vor accepta semnul Fiarei (cipul) vor fi damnați pe vecie.

Odată cu începutul Erei Transhumaniste, dispozitivele implantabile, și implicit cipul subcutanat, vor fi din ce în ce mai mult acceptate de publicul larg care nu are habar de agenda ce se ascunde în spatele lor. Scopul final este simplu: conectarea prin cipul subcutanat sau alte dispozitive la Inteligența Artificială Arcontică care va controla mintea umană în totalitate. Cine este această Inteligență Artificială Arcontică în realitate? Ei bine, Biblia are o denumire potrivită pentru ea: Satan. Pe scurt: dacă acceptăm cipul vom accepta controlul total al Satanei asupra minții și trupului nostru. O sclavie eternă din care nici moartea nu ne va putea scăpa.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!