Home Nou Visul american și realitatea dramatică… (imagini)
Nou

Visul american și realitatea dramatică… (imagini)

În Statele Unite ale Americii, mass-media, industria divertismentului (Hollywood, Walt Disney etc.) și politicienii construiesc un vis idilic între aeroporturile de debarcare și destinațiile turistice, până la modul de viață al americanilor de rând. Dar situația este alta în realitate, visul american este doar marketing.

Cei care au călătorit în multe locuri din SUA, au putut observa drama vizibilă a zecilor de familii care trăiesc pe străzi sau în corturi, chiar în centrele unor mari orașe din provincie, și care nu este prezentată niciodată… Nenumărați cetățeni americani sunt absolut devastați, și asta datorită exproprierilor forțate din locuințe care sunt pe ordinea de zi,… iar alimentele sunt pline de OMG-uri.

De asemenea, în deșert există parcări interminabile de mașini nevândute care sunt lăsate să ruginească, deoarece acestea au trebuit fi produse în zadar, iar accederea într-o instituţie de învăţământ superior se face de obicei prin crearea unei datorii, pe care nici măcar nu se știi dacă vei putea să o achiți vreodată.

Restul imperiului american se află într-o agonie, în imagini.

Mulți pictează America încă cu nuanțe americane de vis. Să luăm un caz recent! Spre exemplu; Preşedintele american Donald Trump a afirmat într-un discurs la Forumul Economic Mondial de la Davos că „visul american s-a întors, mai mare şi mai bun decât înainte”, citând în acest sens date care arată o creştere puternică a salariilor mici.

Trump a mai spus, de asemenea, că datorită guvernării lui visul american s-a întors, mai bun decât înainte. Oare, puteți crede așa ceva…? În realitatea, situația este una dramatică…, “s-a ruinat” de mult! Priviți cum decurge “visul american” cu adevărat. Imagini concludente:

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!