Home Stil de viata 10 obiecte care aduc noroc
Stil de viata

10 obiecte care aduc noroc

Dincolo de superstiții, există anumite obiecte care aduc noroc și bani. Din cele mai vechi timpuri obiectele care absorbeau vibraţiile negative au fost folosite de către oameni pentru a atrage prosperitate și pentru a aduce energie pozitivă în casă. În acest articol, vă invităm să descoperiți magia și farmecul a 10 obiecte care aduc noroc și care au puteri benefice.


Obiecte care aduc noroc: elemente esențiale

Dacă doriți să aveți noroc la bani este absolut necesar să cunoașteți care obiecte au fost folosite de-a lungul timpului pentru a obține anumite obiective esențiale. Scopul și dinamica tuturor acestor obiecte este să vă aducă noroc, prosperitate, dragoste, îndepărtarea bolilor și, de asemenea, să țină la distanță spiritele rele. Toate acestea sunt împărtășite în funcție de cultura fiecărei civilizații și au fost recunoscute ca fiind obiecte simbol al norocului.

Ochi

Ochii au fost întotdeauna considerați obiecte care oferă protecție și prevenire a nenorocirilor. Imaginile cu ochi (în printuri, fotografii și obiecte cu ochi) sunt ideale pentru protecția și prevenirea dezastrelor.
Îi puteți lua cu dvs. peste tot, în mașină, în portofel sau îi puteți ține în casă. Profitați de puterile mistice ale ochiului lui Horus, ochiul lui Isis și așa mai departe.

De asemenea, ochiul turcesc (albastru) elimină ochii răi, intențiile rele și dorințele altora de a vă face rău.

Cheie

Cheile vechi sunt obiecte care aduc noroc, în special în plan economic. În general cheile simbolizează “uși deschise”. Dacă doriți să aveți noroc și să aveți parte de cât mai multe oportunități ar trebui să aveți întotdeauna la dvs. aceste obiecte sau în birou.

Trifoi cu 4 frunze 

Amuleta de trifoi cu patru frunze atrage de asemenea norocul. Fiecare frunză a trifoiului reprezintă o parte a fericirii: sănătate, iubire, prosperitate și noroc.

Clopot și clopoțel

Se crede că zgomotul pe care îl face clopotul (de exemplu, vibrațiile produse în aer) atrage norocul, deoarece, acest obiect stimulează fluxul de energie, după cum urmează: elimină fluxul negativ și atrage fluxul pozitiv de energie. Dacă doriți să vă umpleți casa cu energie pozitivă, să stimulați circulația energiilor pozitive, să eliminați energiile negative și să le atrageți pe cele pozitive, clopotul nu trebuie să lipsească din locuința dvs.

Bobul de orez

Boabele de orez sunt simbolurile maxime ale fertilității, abundenței, sănătății și protecției familiale. În multe culturi orezul este aruncat în spatele cuplului proaspăt căsătorit.
Pentru a profita de puterile boabelor de orez în atragerea norocului, puneți orez în sticle sau borcane din sticlă incoloră, decorați casa, sau scrieți nume romane, cifre și cuvinte pozitive cu acestea.

Țestoasa

Acest animal vechi simbolizează răbdarea, înțelepciunea, precum și familia. Broasca țestoasă pe post de obiect aduce, de asemenea, armonie în familie. Drept urmare, este ideală în casă pentru a atrage noroc.

Nod

Cel mai prețios simbol pentru a avea noroc în dragoste este nodul, care este foarte apreciat de către îndrăgostiți. Nodurile reprezintă uniunea sau legătura în dragoste. Nu întâmplător, în cultura celtică nodul este extrem de venerat.

Stea

Stelele cu 5 vârfuri aduc lumină și spiritualitate în dvs. noastră și în dvs. înșivă. Cu toate acestea, pentru a atrage cât mai multe energii pozitive, asigurați-vă că vârful este orientat în sus.

Inima

Deși este folosită ca un simbol exclusiv al dragostei, inima este un obiect bun pentru a atrage noroc, deoarece generează relații benefice și încurajează concretizarea dorințelor și a intențiilor bune.

Zar

Dacă doriți să aveți noroc în viitor nu trebuie să lipsească din viața dvs. zarurile. Puteți lua cu dvs. zaruri de pluș, precum cele folosite în oglinda retrovizoare a mașinii, care simbolizează viitorul. De asemenea, pentru a atrage norocul în viitor, puteți cumpăra zaruri de ghicit viitorul pe care le puteți folosi pe post de obiecte decorative.


Nenumărate superstiții și credințe populare dau sens acestor obiecte, mai ales în puterea acestora de a atrage noroc sau de a evita ghinionul. Atrageți vibrațiile pozitive cu ajutorul acestor simboluri și primiți noroc în viața de zi cu zi.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (8 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!