Home Stil de viata Ce obiecte aduc noroc și bani? – top 13 simboluri norocoase
Stil de viata

Ce obiecte aduc noroc și bani? – top 13 simboluri norocoase

Urmareste-ne pe Google News

Cine nu vrea puțin noroc în viața sa? De secole, oamenii s-au întrebat dacă îl pot atrage cu ajutorul unor obiecte, care totodată au puterea de a îndepărta ghinionul. Erau doar superstițioși? Poate…, una peste alta, purtarea sau păstrarea unui obiect norocos nu poate face nimănui niciun rău. În acest articol, vă invităm să descoperiți magia și farmecul a 13 obiecte care aduc noroc și bani, care au puteri binefăcătoare.


Obiecte care aduc noroc: simboluri, amulete și pandantive

Simbolurile, amuletele și pandantive norocoase l-au însoțit pe om de secole. Astăzi, într-o lume bazată pe cunoașterea rațională, nu pe magie, nu le mai acordă o importanță atât de mare, dar simbolurile încă aduc noroc. Cu toata acestea, dacă doriți să aveți noroc și noroc la bani, este absolut necesar să cunoașteți câteva dintre acele obiectele care de-a lungul timpului au devenit aliații perfecți pentru a atinge aceste obiective. Verificați ce obiecte aduc noroc și bani, și alegeți-le pe cele care vi se potrivesc cel mai mult.

1. Buddha

„Buddha” sau oricare persoană care redescoperă Dharma și atinge luminarea, adunând suficientă kara pozitivă pentru a reuși în acest scop și, prin urmare, există certitudinea că aduce noroc. În momentul în care așezi o statuie a lui Buddha într-o cameră, locul în care stă Buddha devine un punct focal. Atrage atenția și este un punct de pace în cameră. Buddha reprezintă perspicacitatea, înțelepciunea și fericirea. Tratați întotdeauna o statuie a lui Buddha cu grijă și cu respect. Nu o așezați niciodată pe podea. Așezați-o în fața ușii, astfel încât să o puteți vedea când intrați. 8 mai este ziua de naștere a lui Buddha, și conform tradiției, în aceasta zi se aprinde o lumânare și apoi se pot pune dorințe.

2. Pietre prețioase

Pietre prețioase precum jadul, agatul sau turcoazul sunt recunoscute pentru puterea lor de a crește energia, proteja, purifica locuința, atrage bogăția, aduce dragoste, oferi echilibru în viață sau de a vindeca. De asemenea, unele pietre prețioase sunt utilizate pe scară largă în meditații. Ele scot în evidență calități speciale și deschid poarta spre înțelegere spirituală, prosperitate și fericire. Pietrele prețioase au și o conștiință care le face interconectabile oriunde s-ar afla.

3. Cifra 7

Cifrei șapte i se încredințau puteri extraordinare de secole. Grecii antici credeau că numărul șapte le aducea noroc, iar creștinii îl asociau cu ziua a șaptea a săptămânii, când Dumnezeu se odihnea după ce a creat lumea.

În antichitate, existau șapte planete. Aceste „planete” erau: ​​Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn. Pitagora a numit șapte ca fiind cifra perfectă. În budism, șapte este numărul realizării. Există, de asemenea, șapte mări și șapte chakre. Avem șapte rânduri în tabelul periodic și curcubeul are șapte culori.

4. Albina

Albina reprezintă un simbol al bogăției, norocului și prosperității încă din cele mai vechi timpuri. O albină care aterizează pe mâna unei persoane înseamnă că banii vor ajunge la aceasta în curând. Dacă aceasta aterizează pe cap, înseamnă că succesul său va veni de la sine. Albinele reprezintă adesea prosperitate, iar purtarea amuletelor de albine poate fi o modalitate bună de a atrage mulți bani. Albina construiește un stup, adună miere, convoacă oaspeți și aduce noroc în case oamenilor, având în vedere cât de harnică și productivă este.

5. Cheia

Cheile vechi sunt obiecte care aduc noroc, în special în finanțe, afaceri sau joburi. În general, cheile simbolizează “uși deschise”. Dacă doriți să aveți noroc și să aveți parte de cât mai multe oportunități ar trebui să aveți întotdeauna la dvs. aceste obiecte sau să le țineți în birou, sau în propria locuință.

6. Trifoi cu 4 frunze 

Amuleta de trifoi cu patru frunze atrage de asemenea norocul. Trifoiul cu patru foi este un simbol antic irlandez al norocului care provine din propriul folclor. Legenda spune că celticii credeau că trifoiul îi va ajuta să vadă zânele și să alunge spiritele rele. O descriere din 1869 spune că trifoii cu patru foi au fost culeși de vrăjitoarea noaptea, în timpul lunii pline.

Fiecare frunză a trifoiului reprezintă o parte a fericirii: prima frunză – speranță, a doua frunză – încredere, a treia frunză – dragoste și a patra frunză – noroc.frunze de trifoi

7. Clopot și clopoțel

Se crede că zgomotul pe care îl face clopotul (de exemplu, vibrațiile produse în aer) atrage norocul, deoarece acest obiect stimulează fluxul de energie în felul următor: elimină fluxul negativ și atrage fluxul pozitiv de energie. Dacă doriți să vă umpleți casa cu energie pozitivă, să stimulați circulația energiilor pozitive, să eliminați energiile negative și să le atrageți pe cele pozitive, clopotul nu trebuie să lipsească din locuința dvs.

8. Monede norocoase chinezești

Monedele norocoase chinezești sunt rotunde, cu o gaură pătrată în mijloc și legate împreună cu un șnur sau o panglică roșie pentru a obține esența norocului. Ele reprezintă atât cerul (cercul) cât și pământul (pătratul), motiv pentru care sunt considerate deosebit de benefice. Cel mai popular mod de a folosi monedele norocoase, este să le purtați în portofel sau în buzunarul pantalonilor/jachetei. Cu toate acestea, va trebui să folosiți întotdeauna trei, șase, șapte sau opt monede, în loc de patru sau cinci, deoarece aceste numere sunt considerate foarte favorabile pentru noroc.

9. Broasca

Broasca este un simbol al prosperității, bogăției, prieteniei și abundenței în multe culturi și un simbol al fertilității în altele. La vechii romani, broasca era o mascotă care aducea noroc acasă. La indieni, broasca poartă o bucată de lemn în gură pentru că indienii Mojave cred că a adus focul omenirii. Aborigenii (Australia) cred că broasca aduce tunete și ploi și ajută plantele să crească. Pentru vechii greci și egipteni, broasca simbolizează inspirația și fertilitatea. Heket, în mitologia egipteană, este zeița-broască a nașterii. Drept urmare, acest animal este ideal pentru a atrage noroc în casă.

10. Nodul

Cel mai prețios simbol pentru a avea noroc în dragoste este nodul, care este foarte apreciat de către îndrăgostiți. Nodurile reprezintă uniunea sau legătura în dragoste. Nu întâmplător, în cultura celtică nodul este extrem de venerat. nod noroc

11. Ghinda

Ghinda este un simbol al puterii, al vigorii, al energiei și al îndeplinirii obiectivelor pe termen lung. Luați în considerare vechea vorbă că stejarii atotputernici cresc din ghinde mici. Ghinda este fructul stejarului, iar acesta este asociat cu planeta Jupiter și cu magia prosperității.

12. Inima

Deși este folosită ca un simbol exclusiv al dragostei, inima este un obiect bun pentru a atrage noroc, deoarece generează relații benefice și încurajează concretizarea dorințelor și a intențiilor bune.

13. Delfinul

Mulți oameni din regiunea mediteraneană cred în norocul pe care îl poate aduce un delfin. Îl veți găsi pe tot felul de articole precum amulete, tablouri și figurine. Popoarele mai vechi, cum ar fi maorii din Noua Zeelandă și aborigenii, credeau în ele și în puterea delfinului. Se credea că delfinii posedă vitalitate și aduceau noroc în timpul călătoriilor lor pe mare. Astăzi, delfinul este văzut în principal ca o creatură inteligentă și ca un prieten al omului.


Nenumărate superstiții și credințe populare dau sens acestor obiecte, mai ales în puterea acestora de a atrage noroc sau de a evita ghinionul. Așadar, atrageți vibrațiile pozitive cu ajutorul acestor simboluri și primiți noroc în viața dvs. de zi cu zi.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (8 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!