Home Afaceri, Nou 10 țări cu cele mai mari salarii anuale din lume
AfaceriNou

10 țări cu cele mai mari salarii anuale din lume

Urmareste-ne pe Google News

ThePOC a întocmit o listă a țărilor cu cele mai mari salarii din lume raportate la veniturile rămase după plata tuturor taxelor. Lista este condusă de SUA cu cel mai mare venit mediu anual din lume, 56.730$.

1. Statele Unite ale Americii

sua

Salariul mediu anual în America este de 56.730 USD. Taxele nu sunt mari, dar există anumite costuri fixe la serviciile medicale și la asigurări.

2. Luxemburg

harta luxemburg

Venitul mediu anual în Luxemburg este de 53.000 USD. Spre deosebire de Statele Unite ale Americii, în Luxemburg taxele sunt mari. Cu toate acestea, calitatea serviciilor depășesc multe alte țări.

3. Irlanda

harta irlanda

Venitul mediu anual în Irlanda este de 52.840 USD. Țara a cunoscut o creștere exponențială în ultimele decenii, deși diferența dintre capitală și celelalte orașe este remarcantă.

4. Elveția

harta Elvetia

În plus față de sistemul bancar de prestigiu, uneori, pus sub semnul întrebării, ceasuri perfecte și bomboane de ciocolată gustoase, elvețienii au un venit mediu de 50.000 USD pe an.

5. Olanda

harta Olanda

Salariul mediu anual în Olanda este de 48.150 USD. Aici, la fel ca în Luxemburg, există taxe foarte mari, dar, de asemenea, serviciile de stat sunt de înaltă calitate.

6. Regatul Unit

regatul unit

Venitul mediu al cetățenilor din Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord ajunge la 45.000 de dolari.

7. Australia

australia

Australia are resurse naturale și industrii pentru baza de muncă bine plătită. Salariul mediu anual este de 44.983 USD.

8. Norvegia

harta norvegia

Scandinavi au un salariu mediu anual de 44.000 de dolari. Cu impozitele mari, se bucură de o educație de calitate și sănătate, precum și o gamă largă de servicii oferite de stat.

9. Canada

canada

Canada are combinația perfectă: venitul mediu anual de 42.000 de dolari și o săptămână de lucru de numai 32 de ore.

10. Coreea de Sud

coreea de sud

Singura țară din Asia prezentă în acest clasament. Astăzi este una dintre marile puteri economice ale lumii. Coreeni au un salariu mediu anual de 35.406 USD. În plus, aceștia nu plătesc impozite mari. Dezavantajul este că au o săptămînă grea de lucru cu 45 de ore pe zi.

Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!