Home Sănătate 2 terapii alternative ascunse de vindecare a cancerului pe care sistemul medical și-ar dori să nu le afli
Sănătate

2 terapii alternative ascunse de vindecare a cancerului pe care sistemul medical și-ar dori să nu le afli

Sistemul medical mondial, nu numai că se îmbogățește de pe urma bolilor, ci, de asemenea, controlează numărul oamenilor de pe planetă. Vindecarea cancerului și a altor boli se pot trata ușor cu ajutorul unor terapii sau metode de tratament transmise din generații în generații, care sunt ținute departe de ochii publicului de către marii producători de medicamente ai sistemului de sănătate din lumea întreagă. Prin urmare, în acest articol vă prezentăm 2 terapii alternative ascunse de vindecare a cancerului pe care sistemul medical și-ar dori să nu le afli.

Iată două tehnologii ascunse, care distruge toate celulele cancerigene:

1. Injecția cu vitamina C

S-au scris cărți și există recenzii care demonstrează că 100% din toate cazurile de cancer au fost vindecate cu ajutorul injecției cu vitamina C. Injecţiile cu vitamina C în cantităţi foarte mari ar trebui folosite în ziua de azi pentru a trata cancerul!

O serie de studii sugerează că dezvoltarea cancerului ar fi strâns corelată cu schimbarea țesutului conjuctiv datorat deficitului de vitamina C. Astfel, în 1970 a fost propus că o mega doză de acid ascorbic ar ajuta la dezvoltarea unei rezistențe a organismului împotriva infecțiilor și posibil a cancerului.

Studiile următoare au arăta că nivelul de vitamina C din sânge este dependent de modul în care este administrat. Astfel, dacă administrarea se face pe cale orală, o mare parte din aceasta se pierde neavând un efect concludent asupra celulelor canceroase, însă dacă se administrează intravenos s-a observat că nivelul de vitamina C din sânge crește substanțial.

Pentru, brevetarea vitaminelor ca şi leac împotriva cancerului pare nepotrivit, nesigur pentru sistemul medical și nu este sprijinit de companiile producătoare de medicamente, deoarece ar pierde sume imense de bani în urma abandonării terapiilor actuale, extrem de scumpe, cum este cazul chimioterapiei, a cărei rată de succes este de aproximativ 10% …

„Vitamina C este menționată ca un antioxidant care donează sau cedează electroni. Pe de altă parte, o toxina, infecție sau ceva care provoacă un simptom medical în organism este un rezultat al stresului oxidativ sau din cauza lipsei de electroni.”

Deci, este într-adevăr destul de simplu, în cazul în care corpul nostru nu are suficienți electroni – ne vom îmbolnăvi.

Acesta este cel mai simplu mod de a înțelege de ce o dieta sănătoasă – bogată în fructe și legume (încărcate cu vitamina C) – ne ajută pentru a preveni literalmente boala.

În cancer, administrarea de vitamina C IntraVenos începe de la 15 grame se creste în cazuri tipice la 25-50 grame vitamina C administrate IV (IntraVenos) în interval de 90 minute, de 2-3 ori pe săptămână, cu monitorizarea nivelurilor plasmatice (un nivel de maxim al concentrației în plasma de ~20 mM (350- 400 mg/dL) este de dorit) în paralel cu minim 4 grame vitamina C (eventual cu bioflavonoide ca citrina și vitamina P) zilnic, pe cale orală, cu respectarea precauțiilor de rigoare.

2. Chirurgii “cu mâinile goale”

Este o știință din Atlantis. Ea este predată în prezent în Filipine și Quebec (North Hatley).

Această artă care provine din Atlantida (Egiptul antic) este protejată în prezent de cetățenii (de constituția) din Filipine, și are un succes de vindecare dovedit științific de 95% + și în cazurile de boli grave cum ar fi cancerul. Numărul oamenilor vindecați este unul absolut incredibil. Vindecătorii din Filipine efectuează o operație de mână în cea de-a cincea dimensiune. Există toate dovezile cu privire la vindecarea completă a mai multor boli, inclusiv a cancerului, conduse de o intervenție chirurgicală efectuată cu mâinile luminii.

În timpul operației cu mâinile goale primim o descărcare incredibilă de dragoste în prezența vindecătorului și în momentul în care mâinile sale se întorc la corpul nostru fizic… Acțiunea vindecătorului este de a ridica ritmul vibrațiile la unison în concordanță cu frecvența iubirii, frecvența lui Dumnezeu, aduce o căldura plăcută în locul în care intră mâinile sale… Nu simțim nici o durere și totuși putem percepe sângele (sau masa canceroasă) ieșind din corpul nostru, și chiar, auzim din interior mișcarea fluidelor corporale mutate de vindecător.

Abilitatea acestor vindecători de a deschide corpurile oamenilor sfidează nu numai știința convențională ci și provoacă ceea ce noi numim în mod convențional “realitate”. Paradigma științifică actuala este teoria cuantică, un model ce ne dezvăluie un univers într-adevăr curios, în care nimic nu poate fi măsurat de fapt, deoarece însăși acțiunea măsuratului modifică natura materialului, iar observatorul nu este separat de obiectul observat.

Procesul operațiilor paranormale sunt raționalizate de un fost profesor de fizica și chimie al Universității din Dortmund, Dr. Alfred Stelter. El definește procesul operațiilor lipsite de durere, efectuate cu mâinile goale astfel:
“Vindecătorii creează o forță sau o energie eterică foarte puternică în mâinile lor printr-o concentrare intensă. Aceasta energie penetrează materia la nivele celulare sau chiar subatomice, unde materia și energia sunt interschimbabile. După acumularea forțelor eterice, energia magnetică coezivă (forța care ține celulele și corpul la un loc) este separată prin depolarizare. Apoi, după operație, celulele trec înapoi în forma lor inițială”.

Tradițiile ancestrale și cultura populară puternică din Filipine au creat mediul care a asigurat un climat de toleranța generală și de acceptare fata de vindecătorii tradiționali, față de șamani și față de chirurgii paranormali. Aceasta toleranță se extinde pana la ministerele guvernamentale, președinți și, în mod curios, până la puternica Biserica Catolica din Filipine. Într-un ziar național a apărut un articol simpatetic intitulat “Preot vindeca prin puterea atingerii” (Philipine Daily Inquirer, 30 iulie 2007, Vol 22/Nr. 232), despre părintele Fernando Saurez. Unul dintre motivele pentru care a devenit o figura proeminentă este faptul că, soțul președintei Arroyo a fost unul dintre cei vindecați de către preot anul trecut, an cunoscut și sub numele de: anul “recuperării miraculoase”. Munca de vindecare a părintelui Saurez este recunoscută și binecuvântată de către ierarhia bisericească. Toți francmasonii știu că această carte, această înțelepciune, aduce puteri supraomenești. Un francmason care nu cunoaște această realitate este în primele etape ale francmasoneriei.

Pentru a vedea o filmare realizată în timpul operațiilor cu mâinile, puteți intra pe linkul de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=0z4KxEW42hM

Cu siguranță nu este un avantaj financiar pentru marile companii farmaceutice de a împărtăși aceste informații. Este în firea omului lacom de a încerca să discrediteze pe oricine promovează această realitate.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (5 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!