Home Diverse, Frumusete 20 rețete naturale pentru albirea și iluminarea tenului
DiverseFrumusete

20 rețete naturale pentru albirea și iluminarea tenului

Urmareste-ne pe Google News

Doriți să obțineți un ten mai alb și mai frumos? Căutați o modalitate bună de a ilumina pielea?
Orice este posibil, în acest articol vă oferim 20 de rețete naturale care vă vor ajuta să vă albiți tenul în diferite părți ale corpului.

1. Suc de lămâie + suc de castravete
Se amestecă în părți egale, suc de castravete și suc de lămâie, apoi se aplică pe față. Lăsați să acționeze 15 minute înainte de a spăla tenul.

2. Suc de lămâie + turmeric
Faceți o pastă prin amestecarea curcumei pulbere cu suc proaspăt de lămîie și aplicați pe piele pentru a vă albi tenul.

3. Suc de lamaie + miere
Se aplică pe piele un amestec alcătuit din 2 cantități egale de miere și suc de lămâie, apoi așteptați timp de 15 minute înainte de a vă spăla fața.

4. Suc de lămâie + lapte + faina de naut
Se amestecă o linguriță de lapte, trei până la patru picături de suc de lămîie și făină de năut pentru a face un aluat moale și se aplică în zona feței și a gâtului. Se lasă aproximativ cincisprezece minute, apoi se clătește. Se repetă acest tratament de înfrumusețare la fiecare două săptămâni. Acesta vă va îmbunătăți aspectul tenului dvs.

5. Suc de roșii + suc de lămâie
Se adaugă 3-4 picături de suc de lămâie peste sucul de roșii și se aplică pe față și gât. Lăsați să acționeze pe față timp de 15 minute, apoi spălați cu apă rece.

6. Lapte + Șafran
Se amestecă câteva fire de șofran într-o jumătate de cană de lapte și lăsați toată noaptea amestecul la înmuiat. De dimineața, veți observa că șofranul și-a pierdut culoarea naturală. Adăugați la acestea, trei migdale linguri de lapte si puneți la fiert timp de o oră. După aceea, puteți aplica pasta pe corp, apoi lăsați să se usuce. Atunci când masca s-a uscat, clătiți cu apă, frecînd ușor pielea.

7. Suc de portocale
O altă modalitate simplă și utilă de a albi tenul, este de extrage a sucul din două portocale proaspete, apoi se aplică pe tot corpul pentru iluminarea tenului.

8. Suc de ridiche albă
Se aplică sucul de ridiche albă pe piele pentru a ilumina tenul.

9. Iaurt + suc de roșii + fulgi de ovăz
Se amesteca făină de ovăz cu iaurt și suc de roșii și se aplică pe față. După 15 minute, se spală cu apă rece.

10. Masca cu proteine
După ce se lasă câteva migdale la înmuiat în lapte, se realizează o pastă care se aplică pe față înainte de a merge la culcare. Lăsați această mască cu proteină peste noapte și de dimineața spălați cu apă rece.

11. Smântînă + suc de lamaie
Se amesteca o lingură de smântîna cu o lingură de suc de lămîie și se aplică printr-un masaj de aproximativ 2-5 minute și apoi se clătește cu apă curată.

12. Baie de lapte
Turnați un litru de lapte în apa din cadă și rămâneți acolo timp de cel puțin 20 de minute. Faceți baie cu lapte cel puțin o dată pe săptămână.

13. Iaurt
Aplicați iaurt pe față și pe gât.

14. Albește mâinile cu ulei de floarea soarelui, suc de lămîie și zahăr
Pentru a albi mîinile, se aplică o pastă preparată dintr-un amestec alcătuit din ulei de floarea soarelui, suc de lămâie și zahăr. Lăsați timp de 15-20 de minute și apoi clătiți cu apă rece.

15. Frunze de mentă
Zdrobiți frunze de mentă, adaugați puțină apă deasupra și aplicați pasta rezultată pe față și pe gât. Lăsați timp 20 de minute și apoi spălați cu apă curată.

16. Iaurt + Turmeric
Se amestecă curcuma în iaurt și aplicați preparatul rezultat pe față, gât și pe brațe. Se lasă să acționeze 30 de minute, apoi se spală cu apă rece.

17. Albește buzele
Aplicați un preparat format dintr-un amestec de suc de lămâie cu vaselină. Se aplică pe buze în mod regulat pe timpul nopți. Acest lucru face ca buzele să fie hidratate. Dimineața, frecați buzele cu o periuța de dinți pentru a elimină pielea moartă.

18. Lemn de santal + migdale pulbere + ulei de migdale + lapte
Se amestecă aceste 4 ingrediente pentru a o obține un exfoliant natural. Masați ușor zonele mai întunecate, pe gât, în jurul buzelor, sub ochi, etc.

19. Felii de cartof crud
Se aplică felii de cartofi cruzi pe față și pe gât, în zonele unde există pete și cercuri întunecate.

20. Iluminează picioarele, gleznele si coatele
Ungeți toate zonele corpului cu suc de lămâie și așteptați să acționeze timp de 10-15 minute.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!