Home Diverse Cum se macină bețisoarele de scorțișoară?
Diverse

Cum se macină bețisoarele de scorțișoară?

Scorțișoara se găsește aproape în orice supermarket, atât sub formă de bețe (ramuri), cât și sub formă de pulbere. Primele sunt mai aromate și pot fi folosite întregi sau măcinate pentru a prepara diferite mâncăruri care au scorțișoara ca ingredient aromatic, de exemplu prăjituri, brioșe, biscuiți sau budincă, dar și salate de fructe sau preparate orientale. Acest condiment, de fapt, când este măcinat (chiar și acasă) va trebui consumat într-un timp scurt. Tocmai din acest motiv, vă sfătuim să măcinați scorțișoara doar în cantitatea necesară rețetei dvs. Haideți să vedem cum se macină bețișoarele de scorțișoară!

Pentru a pune în practică, vor fi suficiente doar o răzătoare, o râșniță și un bol.

După ce ați adunat toate instrumentele, așezați răzătoarea pe bol. Cu o mână susțineți bățul de scorțișoară și așezați-l pe răzătoare. Folosiți găurile mai mici ale răzătorii pentru a măcina bețișoarele de scorțișoară.

Frecați bățul de scorțișoară pe răzătoare, astfel încât scorțișoara măcinată să cadă în interiorul vasului. Continuați acest lucru până când bețisorul a devenit prea mic, evitând astfel rănirea mâinilor.

În acest moment, pudra de scorțișoară va fi gata de utilizare. Dacă vedeți că granulele sunt încă prea mari, le puteți pune într-o mașină de tocat cafea. Ultimul pas pentru ca pudra de scorțișoară să fie gata de utilizare.

Sfaturi
– Dintr-o ramură de scorțișoară veți obține o jumătate de linguriță de scorțișoară măcinată.
– Depozitați scorțișoara și scorțișoara măcinată în recipiente închise bine pentru a păstra aroma proaspătă.
– Utilizați scorțișoara timp de șase luni pentru a obține cele mai bune rezultate.

5/5 - (1 vote)
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!