Home Nou 300 de documente secrete ale lui Nikola Tesla puse la dispoziție de FBI
Nou

300 de documente secrete ale lui Nikola Tesla puse la dispoziție de FBI

Peste 300 de documente secrete confiscate de guvernul american după moartea lui Nikola Tesla sunt acum disponibile pentru descărcare gratuită. La 73 de ani după ce Biroul Federal de Investigații a confiscat aproape două camioane de documente de la unul dintre cei mai cunoscuți inventatori din lume, a lansat în cele din urmă o serie de documente secrete.

FBI-ul a declasificat anumite documente confiscate din biroul lui Tesla, confirmând teoria conspirației că organizația a fost foarte interesată de activitatea Tesla și i-a confiscat toate invențiile sale pe motive de “siguranță națională“. În lotul documentelor puse la dispoziție de “Drepturile și libertăţile informației” arată, de asemenea, că Tesla nu a murit la 7 ianuarie 1943, după cum se credea anterior, ci la 8 ianuarie 1943.

După moartea lui Tesla, guvernul american sa grăbit să intre în posesie documentelor și invențiilor sale, de teama că acestea vor ajunge în mâinile inamicilor SUA, care ar putea profita și câștiga un avantaj în războaie.

În lotul documentelor FBI recent declasificate este dezvăluit interesul guvernului SUA pentru așa zisa “raza morții” – o armă futuristă de fascicule de particule inventată de Tesla. În seria de documente există chiar și o scurtă informare a FBI din data de 9 ianuarie 1943, care indică faptul că Tesla a efectuat numeroase experimente cu transmisie de energie wireless, cunoscute sub denumirea de “Ray of Death”

De asemenea, în documentele confiscate de FBI au fost dezvăluite detalii fascinante. De fapt, documentele colectate de ofițerii de informații vorbesc despre lucruri deosebit de “stranii”.

Printre aceste documente se află o scrisoare scrisă de mai bine de cincizeci de ani, care se referă la invențiile lui Tesla și la o mașină care a fost fabricată în 1950 conform designului lui Tesla, care a permis ulterior lumii “comunicarea interplanetară” și “comunicarea cu navele spațiale”.

Puteți consulta documentele sale accesând linkul de pe site-ul FBI-ului:
https://vault.fbi.gov/nikola-tesla

Sau puteți descărca cele 300 de documente de la următoarele link-uri:

NIKOLA TESLA pagini 1-249

NIKOLA TESLA pagini 250-290

Nikola Tesla pagini partea a 3-a

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!