Home Tehnologie 5G: Arma psihotronică
Tehnologie

5G: Arma psihotronică

Rețelele celulare și Wi-Fi de astăzi se bazează pe microunde – un tip de radiații electromagnetice care utilizează frecvențe de până la 6 gigahertz (GHz) pentru transmiterea fără fir a vocii și a datelor. Această eră a frecvenței fără fir este pe punctul de a face loc noilor aplicații 5G, care vor necesita utilizarea benzilor de spectru noi în intervale de frecvențe mult mai mari de la 6 GHz și până la 300 GHz [1], utilizând undele în benzile milimetrice (MMW).

Frecvența undelor milimetrice, în intervalul de 95 GHz, care vor putea fi emise cu succes prin noile antene și echipamente 5G au fost deja testate și sunt utilizate de Pentagon, și nu vă gândiți că în scopuri nobile.

De fapt, armata americană, coordonată de Pentagon a dezvoltat o armă sau un sistem non-letal de dispersie a mulțimii, denumită Active Denial System (ADS). [2] Această armă funcționează printr-un principiu similar ca un cuptor cu microunde, utilizând undele de radiofrecvență milimetrice, în intervalul de 95 GHz, pentru a penetra stratul superior al pielii 1/64 de un centimetru pe persoana vizată, producându-i imediat o senzație de încălzire insuportabilă și făcând-o să plece dintr-un anumit loc. Pentru a ne face o idee, frecvența de 95 GHz este mult mai mare decât cea a cuptorului cu microunde de 2,45 GHz. [3]

De la arme de dispersie la arme de control mental prin intermediul rețelei 5G

Utilizarea în scopuri militare a undelor milimetrice va deschide ușa la crearea unor noi arme psihotronice și electromagnetice capabile să vizeze sistemul nervos uman. Așa cum reiese din rapoartele armatei, aceste arme pot produce o mulțime de senzații “artificiale” – însă, pe lângă producerea arsurii pielii, există potențialul utilizării undelor emise de antenele 5G în scopuri mult mai complexe. Transmiterea limbajului uman în creier prin radiații electromagnetice (EMR) [4] este unul dintre scopurile întunecate ale oamenilor de știință, să experimenteze hipnoza populației în masă prin intermediul undelor milimetrice folosite de fapt și în cadrul rețelei 5G.

În cartea intitulată “Zapping of America”, ​​autorul Paul Brodeur a menționat că o informație privilegiată a fost raportată de National Enquirer la 22 iunie 1776. Acesta a spus că din 1973, Agenția Advanced Research Projects primise o sponsorizare pentru un program de dezvoltare a unei mașini care ar putea “citi mințile de la distanță” prin descifrarea undelor magnetice ale creierului. Astfel că, din aceasta putem deduce că în 1973, Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) a inventat mașina de citire a gândurilor EMR pentru a fi folosită de CIA în cadrul programelor de hipnoză sau control mental, cum ar fi MK-ULTRA sau Indigo Skyfold, dar și altele necunoscute publicului.

Referințe

  1. https://www.leptonsoftware.com/5g-networks-and-planning/
  2. https://en.wikipedia.org/wiki/Active_Denial_System
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/Microwave_oven
  4. https://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_radiation
Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!