Home Diverse Originea sclaviei moderne
Diverse

Originea sclaviei moderne

Încă din cele mai vechi timpuri, omul inteligent a încercat să profite de omul lipsit de inteligență. Nu întâmplâtor, în trecut, omul inteligent profita de ceilalți prin sclavie. Sclavia era o formă teribilă de exploatare fizică umană, iar în prezent aceasta s-a transformat într-o nouă formă de exploatare mai ușoară, care folosește exclusiv exploatarea financiară, din care ar rezulta faptul că sclavii, (oamenii de rând) sunt supra-impozitați și hipnotizați să creadă că sunt liberi. În acest articol, vom analiza care este adevărata origine a sclaviei moderne, care este bazată pe  exploatarea financiară.

În 1978, Alexander Warbucks a scris articolul, “How I Manage My Slaves” (Cum îmi gestionez sclavii?). Conform autorului “Dacă dorești să menții sclavi, trebuie să ai tot felul de gardieni. Cea mai ieftină modalitate de a avea gardieni este de a avea sclavi care plătesc impozite pentru a finanța propriile gărzi. Pentru a păcăli sclavii, spune-le că nu sunt sclavi și că au libertate. Spune-le că au nevoie de lege și de ordine pentru a-i proteja de sclavii răi. Apoi spune-le să-și aleagă un guvern. Dă-le libertatea de a vota și vor vota pentru propriii lor gardieni și le vor plăti salariul. Atunci ei vor crede că sunt persoane libere. Apoi dă-le să câștige bani, să numere și să petreacă și vor fi prea ocupați pentru a observa sclavia în care se află.”

Sclavii au nevoie de energie electrică să poată sta până târziu la locul de muncă și la școală, astfel încât aceștia să poată plăti facturile la energia electrică și să plătească pentru toate dispozitivele lor de economisire a muncii, care le permit să termine lucrul la timp astfel, încât aceștia să poată avea timp liber, ceea ce îi va ajuta să se simtă capabili să se întoarcă la slujbă pentru a câștiga bani pentru a-și trăi viețile minunate ca sclavi.

Ei au oportunitatea să li se permită să cumpere toate lucrurile minunate care fac munca și timpul liber mult mai ușor. Dacă nu cumpărau aceste lucruri minunate, nu aveau nici un motiv să lucreze pentru bani.

Persoanele sărace, care își iau mâncarea de pe pământ și dorm în locul în care se află, se pot lipsi de nevoia de a lucra pentru bani. Acest lucru îi lipsește și de necesitatea de a cumpăra și de a stoca produse excelente de economisire a locurilor de muncă. Se pare că nu își dau seama că împiedică progresul. Dacă ar putea fi forțați să consume mai mult și să muncească, am putea să creștem producția noastră națională brută, lucru util pentru a menține acest sistem excelent pentru noi. Consumul poate fi mărit prin sporirea accesului la subvenții sociale și guvernamentale.

Este necesar să se asigure condiții mai bune de lucru pentru a împiedica sclavii să renunțe. Pe măsură ce renunță mai mult la nevoile lor și își conduc propriile vieți, există mai puțini oameni care să le controleze. Este necesar să îi menținem dependenți de locuri de muncă sau bani guvernamentali pentru a ne menține controlul.

De asemenea, trebuie să găsim modalități de a-i împiedica să părăsească școlile noastre. Aici trebui să îi învățăm mai presus de toate să se supună ordinelor, să respecte legile noastre și să-și iubească țara și, din întâmplare, îi învățăm o meserie sau o profesie, cu care va satisface nevoile si capriciile noastre sau nevoile celorlalți agenți ai noștri. Am putea să îi învățăm să lucreze mult mai repede și mult mai bine, dar este nevoie de mai mult timp pentru a-și finaliza antrenamentul de ascultare.

Cei care se ocupă de propriile lor nevoi sunt greu de înrobit. Ar trebui să încurajăm oamenii să devină dependenți în toate domeniile în care acest lucru este posibil.

Alexander Warbucks

6 septembrie 1978

Articolul lui Alexander este în ansambul originea comună a sclaviei umane moderne. Și dacă analizăm cu atenție mesajul aceluiași autor, vom ajunge la concluzia că cel mai bun mod de a gestiona sclavi este să-i convingi că sunt liberi, astfel încât să nu se răzvrătească împotriva unui sistem corupt și să lucreze cu sârguință pentru acesta, indiferent de cât de bolnavi îi face. Aceasta este una dintre acele situații rare în care a fost mai ușor de pus în practică decât de spus.

Rezultatul: Forma modernă de guvernământ a oamenilor = DEMOCRAȚIE. Această formă de conducere, care are practic o putere exagerată este cu siguranță malignă, prin faptul că îi înșală psihic pe oamenii moderni (sclavi) prin confortul, siguranța, siguranța și iluzia libertății.

În concluzie: cel mai bun mod de a gestiona sclavi este de a ridica un stat și de a declara acel stat atotputernic, forțându-i pe oameni să-și dea consimțământul asupra legii și ordinii, indiferent de cât de nerezonabilă, nedreptă sau violentă poate fi legea și ordinea.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!