Home Nou Omul a fost creat de specia extraterestră numită Anunnaki
Nou

Omul a fost creat de specia extraterestră numită Anunnaki

Istoria a fost complet falsificată. În acest articol vom vedea care este ORIGINEA REALĂ A UMANITĂȚII!

Procesul de creație al omului fost unul amplu şi a avut ca scop dezvoltarea unei specii hibrid, care să muncească ca sclavi în minele de aur. Micul grup mitic de origine extraterestră numit Anunnaki [1] a fost autorul unui experiment în urma căruia a luat ființă rasa umană. [2] Din propriul ADN și din cel al lui Homo Erectus a fost creat rasa umană, sclavul perfect pentru muncile fizice de care aveau nevoie.

În conformitate cu unele texte, cuvântul „Anunnaki“ înseamnă o grupă de extratereștri interesată de exploatarea aurului de pe TERRA.

Grupul Anunnaki s-a instalat în Africa, ale căror mine au exploatate cu oameni clonați mai eficienți și mai ușor de gestionat decât speciile primitive pe care le-au găsit pe Pământ.

Importanța aurului pentru Anunnaki

Cu toate că aurul reprezintă astăzi bani (creare monetară) și putere, pentru aceste specii acesta ar fi avut o altă întrebuințare. El era transformat într-o pulbere albă – “AUR MONOATOMIC” [3], care se pare că a fost responsabil pentru “nemurirea” trupului fizic sau cel puțin pentru viața extraordinar lungă pe care au trăit-o.

Un oraș de 200.000 de ani, Annunaki, descoperit în Africa?

Conform editorului și autorului Michael Tellinger ruinele antice din Africa au fost asociate cu o civilizație extraterestră, Annunaki, cu mai mult de 200.000 de ani în urmă, când au venit pe Pământ pentru a transforma omul în căutător de aur.

Așezările antice pe care le-a analizat împreună cu Johan Heine includ sute de structuri complexe care se întind pe mai mulți kilometri.

Structurile ruinelor din antichitate arată dovezi clare, cu toate că au fost afectate de eroziune. El numește cele mai importante ruine “Calendarul lui Adam” [4], un calendar monolit care a fost folosit în acele vremuri străvechi.

Printre ruine sunt forme hexagonale care au fost folosite pe post de platforme de clonare. În plus, el a sugerat că mai multe structuri conțin cuarț care a fost folosit pentru alimentarea așezărilor.

Studiind zona cu hărți aeriene, Tellinger a stabilit că au existat trei orașe mari, 60 pe 60 de kilometri în Marea Zimbabwe. «Realitatea este că Zimbabwe a fost și rămâne epicentrul sclaviei pe Terra.»

În interiorul ruinelor pot fi descoperite primele detalii ale piramidelor sculptate în stâncă, care includ simbolul Ankh [5], cu mii de ani înainte ca civilizația egipteană să le folosească, a relatat autorul.

El a decodat tăblițele de argilă sumeriene cu litere cuneiforme și și-a dezvoltat argumentele și dovezile în mai multe videoclipuri pe care le-a publicat pe Internet. Puteți analiza informațiile prezentate în următoarele videoclipuri:

Referințe:

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Anunnaki
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Zecharia_Sitchin
  3. https://www.efemeride.ro/aurul-monoatomic-istorie-interzisa/
  4. https://hotnights.ro/calendarul-lui-adam-art2817
  5. https://ro.wikipedia.org/wiki/Ankh
Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!