Home Politica Am ajuns în sfârșit… “la final”
Politica

Am ajuns în sfârșit… “la final”

Multe secole au trecut pentru ca Noua Ordine Mondială să fie implementată în toată splendoarea sa. Scriitori, politicieni sau artiști au ridicat osanale acestei construcții nemaivăzute în istorie, știind că nu vor vedea niciodată concretizarea ei. Dar noi, copii mileniului III suntem martori privilegiați ai Istoriei, în timp ce guvernul planetar a crescut în mărime și putere, hrănit de crize, propagandă și false-flag-uri. Și am ajuns în sfârșit “la Final”.

Finalul este dictatura planetară ce va reprezenta pentru majoritatea Leviatanul care îi va înghiți ca într-un mormânt. Dar se pare că o merităm, dintr-un motiv simplu: ne-am lăsat ușor duși de nas spre o tiranie precum cea a Uniunii Europene. Și de la o tiranie continentală la una globală e un pas mic. În schimbul unei iluzorii prosperități lemingii tinerii generații au adoptat rapid conceptul de globalism și control centralizat în dauna celui de stat-națiune și descentralizare. Dar s-a terminat sau se va termina în curând și cu prosperitatea. O criză economică devastatoare, pentru care va fi învinuit capitalismul va împinge planeta în brațele socialismului considerat panaceu de hoardele de spălați pe creier care ies pe bandă rulantă de pe băncile școlilor și universităților din Vest. Poate că nouă românilor, care am cunoscut “binefacerile” socialismului, ne va fi ușor să îl respingem dar vom fi convinși până la urmă mai cu frumosul sau nu să îl acceptăm. Iar bomboana de pe coliva prosperității va fi lupta contra schimbărilor climatice, luptă care va necesita sacrificii enorme din partea populației, inclusiv menținerea ei într-o stare de perpetua austeritate concomitent cu restricționarea multor drepturi și libertăți. Nu degeaba, Soros a investit atât de mult în Greta Thunberg… Dai un ban dar știi că face, nu-i așa?

Unul din pilonii de bază ai Uniunii Europene cu care aceasta face paradă este libertatea de circulație. Oamenii au dreptul să se plimbe liber (uneori ca vitele) pe întreg continentul european. Dar ce te faci în cazul în care va fi găsit un pretext pentru a limita sau chiar a eradica această libertate? În SUA se vorbește de introducerea pașapoartelor interne. În curând vor veni și la noi, de asta trebuie să fim siguri. Și le vom accepta; și de asta trebuie să fim siguri.

Adevărul este că am petrecut, ne-am distrat, am sărbătorit… Dar acum totul s-a terminat. Noua Ordine Mondială implică o dictatură cruntă, dar ca orice dictatură este nevoie de pretexte pentru a fi instaurată. O Uniune Europeană confruntată cu mișcări naționaliste din ce în ce mai agresive va deveni din ce în ce mai rapid tot mai tiranică cu scopul stopării dizidenților. Lucrul ciudat este că mulți vor accepta această tiranie, speriați de faptul că dispariția UE va însemna, așa cum încercau la un moment dat să ne sperie liderii europeni, reînceperea războaielor pe bătrânul continent.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!