Home Tehnologie Cum se dezactivează mesajele “cerneala/tonerul este consumat/gol – low/empty” din imprimanta Canon?
Tehnologie

Cum se dezactivează mesajele “cerneala/tonerul este consumat/gol – low/empty” din imprimanta Canon?

Atunci când doriți să imprimați un document și vă apar mesaje de tipul “cerneala/tonerul este consumat/gol – low/empty” poate fi cel mai frustrant lucru pe care v-ați aștepta să vi se întâmple. Aceste avertizări, chiar dacă ați reîncărcat cartușul, tot mai apar, și chiar pe majoritatea imprimantelor Cannon. Însă, din fericire, există două metode simple prin care puteți opri monitorul de cerneală, astfel încât să nu mai vedeți astfel de mesaje, care nu sunt deloc plăcute. De aceea, în cele ce urmează, vă prezentăm metodele prin care puteți dezactiva cu succes avertismentele “cerneala/tonerul este consumat/gol – low/empty” (When a Low Ink Warning Occurs) din imprimanta dvs.

Dezactivați avertismentul de cerneală din meniul imprimantei

Tipăriți cu imprimanta Canon până când monitorul de cerneală afișează mesajul cerneala/tonerul este consumat/gol.

Faceți clic pe „Accept” pe panoul de mesaje al monitorului de cerneală. Faceți clic pe „Da” pentru a dezactiva monitorul de cerneală al imprimantei.

Faceți clic din nou pe „Da” pentru vă asuma responsabilitatea pentru dezactivarea acestei funcții. Vă va apărea o casetă cu un mesaj nou.

Țineți apăsat aproximativ 5 secunde pe butonul „Repornire” de pe imprimanta Canon. Pe acest buton se poate aprinde imprimanta. Eliberați butonul și mesajul de cerneală joasă este dezactivată pentru cartușul reîncărcat.

Dezactivați avertismentul de toner din Windows

Accesați panoul de control și selectați „Imprimante și scanere (Printers & scanners)” . Apoi localizați imprimanta Canon și selectați „Gestionați (Manage)”. Se va deschide o nouă fereastră.

Și, apoi faceți clic pe butonul „Proprietățile imprimantei (Printer properties)” pentru a edita proprietățile. Apoi faceți clic pe fila „Întreținere (Maintenance)” .

Găsiți opțiunea “Low Ink Warning” și debifați caseta de lângă opțiune. Apoi apăsați butonul „OK” și ieșiți din fereastră.

Sfaturi și avertismente
Când începeți să observați că imaginea sau calitatea textului pe documentelor tipărite scade, este timpul să schimbați cartușul.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!