Home Diverse, Stil de viata Apa de anghinare curăță eficient ficatul!
DiverseStil de viata

Apa de anghinare curăță eficient ficatul!

Detoxifierea ficatului cu anghinare este foarte eficientă, deoarece frunzele acestei legume conțin o serie de substanțe nutritive benefice pentru funcția hepatică. Nutriționiștii englezi recomandă consumul de apă de anghinare pentru a începe curățarea și regenerarea ficatului.

Ceaiul de anghinare este un puternic antioxidant care detoxifiează ficatul. În Marea Britanie, a devenit foarte populară rețeta pentru prepararea apei cu anghinare – apa infuzată. Aceasta conține în mod specific un nivel ridicat de “cynarin și silimarină, substanțe care detoxifică și întărește ficatul“ , a declarat un reprezentant al unei companii de cercetare și dezvoltare a apei de anghinare din Statele Unite ale Americii. Apa de anghinare poate fi folosită în unele cazuri pentru tratarea cirozei hepatice.

Anghinarea – cea mai bogată legumă în antioxidanți

Cunoscuta nutriționistă britanică Joanne Reid Rodrigues , a declarat într-un interviu pentru Daily Mail „Anghinare este leguma cu cea mai mare sursă de antioxidanți.“ Apa de anghinare ajută la eliminarea toxinelor care blochează sistemul digestiv, previne balonarea și favorizează obţinerea unui abdomen plat. Gustul său este ușor amărui, producătorii industriali adaugă sirop de agave, un pic de îndulcitor natural.

Pentru a pregăti infuzie de anghinare 100% naturală, se pune anghinarea în apă clocotită și se lasă la fiert la foc mic, timp de 15-20 de minute, pînă când devin moale, apoi se consumă întreaga cantitate de apă în care a fiert leguma.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!