Home Nou Apocalipsa vine din Iran?!
Nou

Apocalipsa vine din Iran?!

Să lăsăm la o parte explicațiile pretențioase și sofisticate ale analiștilor și experților de politică externă legate de evenimentele curente din Orientul Mijlociu. Subsemnatul recunoaște că nu este capabil de așa ceva. Dar este în stare să ofere explicații simple, de bun simț și clare, total în opoziție cu explicațiile destinate să bage în ceață sau să manipuleze opinia publică oferite de mass-media.

Scurt și la obiect: globaliștii vor să atace Iranul și caută motive pentru a face acest lucru încă din anii 1990, dar nu petrolul este principalul lor motiv. Scopul este declanșarea unui război regional în care treptat să fie absorbite toate statele lumii pentru ca conflictul să devină mondial.

Documentul faimos atribuit masonului Albert Pike care descrie trei războaie mondiale necesare pentru instaurarea unei Noi Ordini Mondiale luciferice este probabil un fals dar descrie perfect situația politică prezentă. Cităm din rândurile acestui faimos document:

„Al Treilea Razboi Mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de “Agentura” Illuminati, între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic sa se distrugă reciproc.”

Sioniștii politici nu sunt prezenți numai în Israel, așa cum am putea crede. Ei sunt prezenți și în guvernul Statelor Unite controlând sau cel puțin influențând politica acestei țări. Trump este un sionist dar nu credem că este sionistul care va aduce cel de-al Treilea Război Mondial deoarece întreaga sa bază electorală s-ar întoarce împotriva sa. Cu alegerile prezidențiale bătând la ușă, Trump ar face o greșeală fatală în cazul în care ar declara război Iranului. Cu siguranță, pentru omul de afaceri devenit președinte al Americii alegerile ar fi pierdute, rezultând o victorie mare pentru neo-marxiștii care doresc să pună mână pe putere în America.

Fostul președinte român Băsescu și cohorte de analiști specializați pe politică externă au subliniat în ultimele zile cât de important este scutul anti-rachetă de la Deveselu pentru a opri rachetele iraniene în cazul în care acestea ar ținti Europa. Noi, ca analiști mai puțin pretențioși dar cu mintea acaparată de o paranoie justificată întrebăm: de ce ar ataca Iranul un stat care nu i-a făcut nimic știind că acest lucru ar aduce întreaga Europă și NATO împotriva sa? De ce ar ataca Coreea de Nord (un alt stat împotriva căruia este destinat scutul de la Deveselu) neprovocată România sau Europa? Kim este paranoic dar nu nebun sau sinucigaș. Aceste state nu reprezintă un pericol pentru Europa atâta timp cât nu sunt atacate. Dar ele reprezintă un pericol letal pentru Occident în cazul în care regimurile care le conduc s-ar simți în pericol. Iar regimul de la Teheran consideră că este în acest moment într-un pericol de moarte de aceea va pune în pericol Europa. Concluzia este că, scutul de la Deveselu a fost instalat având în minte un atac al NATO asupra Iranului sau a regimului de la Phenian. În 2006, la întâlnirea grupului Bilderberg, membrii americani au propus atacarea Iranului, dar omologii lor din Europa s-au opus, temându-se că Republica Islamică va ținti cu mijloace balistice teritoriul european. Au trecut 13 ani de-atunci, și un scut anti-balistic a fost instalat în Europa. Acum Iranul poate fi atacat fără grijă. Nu credem că Trump va fi cel ce face acest lucru dar oricând putem fi contraziși de evoluția evenimentelor.

Nu putem exclude nici speculațiile apărute în media independentă conform cărora indivizi din Deep State-ul american ar complota cu Iranul, instigând Republica Islamică la acțiuni agresive împotriva Americii pentru a-l pune pe Trump într-o poziție proastă. Astfel de indivizi îl urăsc mai mult pe Trump decât urăsc Iranul și sunt în stare să joace la două capete pentru a-și atinge obiectivele. Știm istoria familiei Rockefeller care a cooperat cu naziștii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în timp ce aceeași familie și-a trimis copiii să lupte în marele conflict.

Un război mondial mai devastator decât cele precedente reprezintă o criză a cărei tristă concluzie va fi un guvern mondial tiranic. Să uităm de Liga Națiunilor sau ONU. Acestea, în ochii ordinii satanice care conduce planeta, sunt glume proaste. Marxismul înseamnă sclavie dar neo-marxismul este și mai radical în această privință deoarece urmărește exterminarea majorității locuitorilor planetei și sclavizarea supraviețuitorilor. Un război mondial este un mijloc eficient pentru a reduce populația globului dar rezolvă și alte probleme presante pentru globaliști. Un război mondial înseamnă stare de urgență în timpul căreia drepturile și libertățile cetățenilor sunt atacate fără milă până la dispariție. Să sperăm că nu vom ajunge până acolo.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!