Home Nou Asemănarea dintre comunism și capitalism
Nou

Asemănarea dintre comunism și capitalism

În Uniunea Sovietică, ei s-au insultat spunând că, sub regimul capitalist omul îl exploatează pe om, în timp ce comunismul este exact opusul.

Capitalismul și comunismul sunt în esență două noțiuni legate una de alta: capitalismul monopolist, adică bancherii dețin totul.

În cazul capitalismului, bancherii dețin societățile care controlează guvernul. În comunism, bancherii controlează statul care deține companiile. În ambele cazuri, bancherii dețin și controlează statul. În cele ce urmează vom vedea care sunt argumentele care susține ipoteza că comunismul și capitalismul sunt două sisteme înrudite.

COMUNISMUL = CAPITALISMUL

În revelația „Simfonia roșie”, scriitorul Cristian Rakovski a arătat cum comunismul și capitalismul au făcut parte din acest proces dialectic. În fiecare caz, cartelul bancar evreiesc iluminat controlează toată bogăția și puterea.

Acest document politic uimitor din istoria modernă, cuprinde, în 50 de pagini, transcrierea interogatoriului luat, în ianuarie 1938, de către poliția secretă stalinistă (NKVD) lui Cristian Rakovski (care avea și cetățenie română!), unul din fondatorii Internaționalei Comuniste (COMINTERN), fost șef al guvernului sovietic din Ucraina și fost ambasador al Uniunii Sovietice la Paris.

“Simfonia roșie”, nu a fost redactată intenționat, astfel încât să devină publică. În mărturiile sale, autorul confirmă faptul că iluminații plănuiau să folosească comunismul pentru a stabili o dictatură globală a celor super-bogați.

Potrivit lui Rakovski “În Moscova, există comunismul: în New York, capitalismul. Aceasta este teza și antiteza. Să analizăm. Moscova este comunism subiectiv, dar [în mod obiectiv] este capitalismul de stat. New York este capitalism subiectiv, dar în mod obiectiv comunist. O sinteză personală, adevărul: finanțele internaționale, comunismul capitalist. „Ei“. “

În URSS, statul deținea companiile, iar statul aparținea bancherilor, adică capitalismul de stat. Statele Unite, de asemenea, prezintă în mod obiectiv trăsături ale comunismului, deoarece aceiași bancheri controlează majoritatea organizațiilor sau corporațiilor.

“Comunismul, departe de distribuirea bogăției, este conceput să-l concentreze în mâinile celor mai bogați oameni din lume. (Statul posedă bogăția, iar ei posedă statul.) Și marxismului „înainte de a fi un filozofic, economic și politic, este o conspirație pentru a servi obiectivelor revoluției.“ a spus Rakovski în revelația sa.

O forță controlează viețile în fiecare națiune. Rakovski a identificat-o:

“Imaginați-vă, dacă puteți, un număr mic de oameni cu putere nelimitată prin posesia unei bogății reale și veți vedea că ei vor fi dictatorii absoluți ai pieței bursiere și economiei … Dacă aveți suficientă imaginație atunci … veți putea vedea [influența] lor anarhică, morală și socială, adică o influență revoluționară … Înțelegeți acum?”

Cei drept, aceste lucruri sunt în concordanță cu faimosul citat din 1954 al lui Rowan Gaither, președintele Fundației Ford: “Lucrăm aici sub îndrumarea Casei Albe … Substanța liniilor directoare în care operăm este că vom folosi puterea noastră pentru a modifica viața în Statele Unite, astfel încât să putem fuziona confortabil cu Uniunea Sovietică”. 

În concluzie:

Informațiile prezentate de Rakovski confirmă faptul că “mișcarea revoluționară” a fost concepută pentru a câștiga susținerea prin a pretinde că slujește idealurile morale și colective ale omenirii. Scopul real, totuși, este acela de a conferi bancherilor puterea globală prin împărțirea societății și subminarea autorității stabilite.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!