Home Tehnologie Filtru de apă, care elimină fluorul, bacteriile și alte substanțe periculoase din apă
Tehnologie

Filtru de apă, care elimină fluorul, bacteriile și alte substanțe periculoase din apă

Acest sistem puternic de filtrare a apei este o soluție ideală pentru persoanele care doresc să bea apă pură în orice situație, deoarece combină toate facilitățile: nu este nevoie de energie electrică, simplu, ușor, elimină fluorul (nu este bun pentru glanda pineală), bacteriile, virușii și erbicidele din apă, reține mineralele, îndepărtează fluorura (prin adăugarea unui filtru special).

Acest filtrul de apă purifică atât apă tratată, cât și apă brută netratată din surse cum ar fi cea din lacuri, fântâni, iazuri stagnante și din sursele de apă publice în țările unde reglementările pot să nu fie conforme, în cel mai bun caz. Perfect pentru utilizarea de zi cu zi, activități în aer liber și ideal în medii ostile în care nu există aprovizionare cu electricitate.

Filtrele de apă Black Berkey și Big Berkey elimină complet toți virușii, bacteriile patogene, larvele și paraziții, precum și substanțele chimice cum ar fi erbicidele, pesticidele, solvenții organici și detergenții. Reduce, de asemenea, metalele grele cum ar fi plumbul, mercurul, aluminiul și cadmiul, fără a elimina elementele sănătoase pe care le are corpul dumneavoastră. Filtrele de purificare Black Berkey sunt testate de către laboratoarele acreditate ale Administrației Statelor Unite ale Americii și EPA. Ele îndeplinesc și depășesc standardele EPA și ANSI/NSF (Standardul 53)

Spre exemplu, fiecare filtru Black Berkey este construit pentru o durabilitate de până la 11.350 litri (22.700 litri pe set de 2). Poate filtra 38 litri pe săptămână, aceasta este echivalentul a 600 de săptămâni. Asta înseamnă mai mult de 11,5 ani de apă curată, fără viruși, bacterii patogene, paraziți, substanțe chimice nocive cum ar fi erbicide, pesticide, solvenți organici și detergenți (clor). Reduce, de asemenea, nitrații, nitriții, plasticul și metalele grele, cum ar fi plumbul, mercurul, aluminiul și cadmiul.

Adăugați filtrele Berkey pentru fluor și arsenic PF-2!

Cu filtre Berkey cu fluor și arsenic PF-2, puteți elimina cu ușurință elementele nedorite din apa de băut, cum ar fi:

  • Fluor
  • Arsenic ion (5+) și Arsenic ion (3+)
  • Alți ioni ai metalelor grele

Pur și simplu, umplem Berkey cu apă de la robinet și obținem o apă curată și fără gust de clor.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!