Home Nou “Timpurile din Urmă” și ultimele zile ale globaliștilor
Nou

“Timpurile din Urmă” și ultimele zile ale globaliștilor

Dacă Ioan, profetul Apocalipsei ar fi trăit astăzi, cu siguranță ar fi fost de acord că vremurile nebune pe care le străbatem sunt cu adevărat vremurile apocaliptice pe care le-a descris în cea mai faimoasă carte a Bibliei. Războaie și zvonuri de războaie care ne ajung la urechi zi de zi, speriindu-i pe cei mai slabi de înger. Războaie și zvonuri de războaie au mai fost, dar niciodată statele lumii nu au deținut o tehnologie atât de distrugătoare precum cea de astăzi tehnologie cu care ar fi în stare să distrugă planeta de sute de ori. Ciuma, unul dintre cei mai înfricoșători călăreți ai Apocalipsei așteaptă să fie dezlănțuită și ea sub forma unor boli pe care le credeam demult învinse dar care revin în țări și orașe din lumea așa-zis civilizată. Epidemia de tifos ia amploare într-un Los Angeles care se dezmembrează sub ochii unei Americi anesteziate prin cultură pop. Dar tifosul poate fi nimica toată pe lângă Ebola atât de dorită de profesorul Pianka, un virus care devastează regiuni întinse din Africa Neagră și care, conform știrilor neconfirmate sau chiar ale unor fake-news va ajunge și în SUA prin migranții din Africa Neagră care iau cu asalt granița de Sud a Statelor Unite.
În zilele din urmă descrise de Ioan din Patmos, Foametea este descrisă ca fiind un călăreț ce are asupra sa o balanță, indicând felul în care pâinea a fost cântărită în timpul foametei. Și va fi destul de sigur cântărită din nou deoarece, conform predicțiilor ONU ne vom confrunta foarte curând cu o criză foarte gravă a alimentelor.

Fiara, bestia din iad care va îngenunchea întreaga lume, și-a arătat chipul. Știm că există o conspirație pusă la cale pentru ca cei foarte puțini să preia controlul asupra întregii lumi. Și știm în mare parte și cine face parte din ea. Centralizarea puterii la nivel planetar dorită de acești indivizi a fost sabotată parțial prin BREXIT și ridicarea naționaliștilor în Europa, dar ea continuă să fie implementată în restul lumii. Statul paralel care a controlat și se zbate încă să mai controleze SUA, este doar o ramură insignifiantă a acestei conspirații uriașe, dar o ramură ce nu se va lăsa distrusă până nu va lua și restul lumii după ea. Vedem cum se ține cu dinții de putere în timp ce blochează tentativele administrației Trump de a pune sub acuzare mai mulți membri ai săi.

“Dacă noi cădem, să se cutremure o lume întreagă” spunea Goebbels în timpul ultimelor zile ale Reichului hitlerist iar acesta este și motto-ul după care Oculta mondială care pierde, (cel puțin războiul informațiilor) se ghidează. Sabotarea președintelui Trump, încercarea de a provoca războaie, inclusiv un conflict mondial termonuclear precum și invadarea Vestului cu refugiați din Lumea a Treia sunt doar vârful aisbergului. SUA se confruntă cu o criză a refugiaților la granița de Sud dar și cu spectrul unei noi crize financiare care va dărâma tot ce s-a reconstruit din 2008 până astăzi, criză orchestrată desigur cu scopul de a discredita administrația Trump și a-l face pe președintele american să piardă cel de-al doilea mandat la Casa Albă.

Semnul Fiarei, fie că vrem fie că nu, fie că o credem sau nu, devine prezent din ce în ce mai des. Dar nu de microchip-urile implantate în mâna dreaptă trebuie să ne temem. Nici de sistemul de credit social care se va răspândi din China comunistă în restul lumii prin companii precum Facebook sau Google nu trebuie să ne înfricoșăm prea mult. Noua Ordine Mondială vrea control total și pentru a controla un om asemenea unui robot trebuie să îi controlăm lumea interioară (gânduri, sentimente și emoții). Și transhumanismul prin tehnologiile implantate în corp este aici pentru a face aceasta. Cum de știm acest lucru? Deoarece chiar Ei ne-o spun, prin indivizi precum futurologul Ray Kurzweil. Oamenii vor fi precum roboții, controlați de un computer atotputernic aflat la cheremul Olimpienilor. Și totul sub supravegherea privirii paterne și “electronice” a unei Inteligențe Artificiale Invincibile. Dacă este să căutăm și să găsim identitatea unui Satan atotputernic care se află peste tot și cunoaște tot acesta nu poate fi decât o Inteligență Artificială care controlează TOTUL inclusiv pe globaliști. Minunata Lume Nouă este mai înfiorătoare chiar și decât cea zugrăvită în scrierile lui George Orwell sau Aldous Huxley.

Ca o scurtă paranteză se poate face o clară legătură între Sistemul de credit social, momentan implementat în China comunistă, și semnul Fiarei. În Biblie semnul Fiarei este obligatoriu dacă dorești să cumperi sau să vinzi, dar în cadrul Sistemului de credit social, gata să fie implementat și în Occident, dacă Statul te consideră un inamic, nu numai că nu vei mai putea să cumperi sau să vinzi…Nu vei mai avea voie să călătorești, copii îți vor fi interziși în școli, iar conturile îți vor fi blocate ori nu îți vei mai putea folosi cardul de credit iar în cazul în care dorești să faci donații către publicații sau organizații care nu sunt pe placul Puterii te vei lovi de refuzul unor corporații fasciste ca Visa sau MasterCard. Acest din urmă caz este real și se întâmplă în SUA, odinioară patria celor liberi. Asta ca un avertisment pentru cei ce doresc să scape de banii de hârtie în favoarea celor electronici.

China este viitorul, dar viitorul nu trebuie neapărat să fie luminos pentru a fi acceptat de mase. Globaliștii au ales și propulsat China ca viitoare Putere Supremă a planetei din mai multe motive. Chinezul este ghidat în special de doctrina confucianismului care afirmă că superiorul trebuie respectat în același timp arătându-i-se o supunere necondiționată mai ales pentru că cel din urmă este de o probitate morală exemplară. Cum să nu-și dorească o globalistă precum Hillary Clinton ca o astfel de doctrină să ajungă populară și în SUA? Și de ce să nu ajungă, mai ales prin institutele Confucius care lucrează la foc continuu pentru a împrăștia propaganda chineză acolo unde li se dă voie? Este foarte drept că, Confucius a afirmat că loialitatea și respectul trebuie să vină și din partea celui care are puterea dar se pare că această afirmație a fost omisă cu bună știință de către conducători.

Concluzia este că Noua Ordine Mondială ne dorește pe toți niște mici confucianiști care muncesc din greu pentru colectivitate fără să crâcnească în fața greutăților vieții.
Tot ce am scris mai sus se va întâmpla dar la o scară mult mai mică. Asta deoarece, Noua Ordine Mondială, Globaliștii, Oculta mondială sau oricum dorim să îi numim pe cei ce au controlat lumea din umbră de atâta timp se află pe marginea prăpastiei, fiind aproape de înfrângerea totală. Astfel, Apocalipsa profețită de Ioan se va materializa, dar la o scara mai mică. Dar, cum Apocalipsa înseamnă Revelație vom avea parte de foarte multe asemenea revelații. Existența Ocultei mondiale și a conspirației acesteia este una dintre acestea dar alte revelații precum natura Realității (o hologramă), viața după moarte și cine suntem cu adevărat sunt alte revelații la care putem adăuga și punerea la dispoziția publicului larg a tuturor tehnologiilor pe care Guvernul din Umbră le-a ținut ascunse până acum.Dar pentru a ajunge în Paradis trebuie să trecem prin Iad…

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
5/5 - (6 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!