Home Nou, Afaceri Care sunt dimensiunile de colete acceptate de curieri?
AfaceriNou

Care sunt dimensiunile de colete acceptate de curieri?

Urmareste-ne pe Google News

Dimensiunile maxime ale unui colet sunt strict reglementate de firmele de curierat. Dacă acestea au un raport mai mare în ceea ce privește dimensiunea și greutate, dvs. în calitate de destinatar, va trebui să fiți tarifat în funcție de anumite calcule speciale raportate la greutatea volumetrică. Vă vom arăta dimensiunea și greutatea maximă pe care o poate avea un pachet, raportată la cea mai mare firmă de transport colete de pe piață, și anume Fan Curier.

Fan curier: Dimensiunile maxime ale unui colet

Livrare standard

  • Un colet normal la Fan Curie poate avea maxim 30 kg, iar dimensiunile trebuie să se încadreze în următoarele limite: Lungime 60 cm / Lățime 50 cm / Înălțime 30 cm. 
  • Prețul transportului la destinație va fi stabilit în funcție de greutatea fizică și cea volumetrică, care se calculează astfel: Lungime (cm) x Lățime (cm) x Înălțime (cm) / 6000. Astfel încât, costul pentru primul kg, va fi de doar 24.40 de lei. 
  • Însă, dacă depășesc greutatea de 1 kg și până la 30kg, prețul va 2.02 lei pentru fiecare kg în plus, la care se mai poate adăuga o taxă de km suplimentari de 0.95 de lei, în cazul livrărilor efectuate în alte orașe decât cele cuprinse în rețeaua FAN Courier, disponibilă pe site.

Transport marfă

  • Pentru expedițiile de peste 30 kg greutate la Fan Curier, dimensiunile trebuie să se încadreze în următoarele limite: Lungime 60cm / Lățime 50cm / Înălțime 30 cm.
  • Prețul transportului la destinație va fi stabilit în funcție de greutatea fizică și cea volumetrică, care se calculează astfel: Lungime (cm) x Lățime (cm) x Înălțime (cm) / 6000. Astfel încât, costul pentru primele 30 de kg, va fi de doar 83.06 lei.
  • Însă, dacă depășesc greutatea de 30 de kg, prețul va 2.98 lei pentru fiecare kg în plus, la care se mai poate adăuga o taxă de km suplimentari de 0.95 de lei, în cazul livrărilor efectuate în alte orașe decât cele cuprinse în rețeaua FAN Courier, disponibilă pe site.

*Important: în funcție de compania de logistică (Poșta Română, UPS, DPD, GLS…) cu care expediați, aceste dimensiuni maxime admise și prețuri diferă, însă cu toate acestea, sunt mai mult sau mai puțin egale cu cele practicate de firma Fan Curier.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!