Home Sănătate Carne slabă cu un conținut scăzut de calorii pentru diete
Sănătate

Carne slabă cu un conținut scăzut de calorii pentru diete

Urmareste-ne pe Google News

Te-ai hotărât sa ții un regim alimentar pentru a scăpa de kilogramele în plus, trebuie să scoți din meniu carnea cu un conținut bogat de grăsimi și să o alegi pe cea cu cele mai puține calorii, este esențial atunci când vine vorba de a pierde în greutate.carne slaba

Proteinele dau o senzație de sațietate care durează mai mult timp decât carbohidrații, astfel încât, atunci când mâncăm o mulțime de proteine ​​anulează senzația de foame pentru mai mult timp decât dacă am mânca o mulțime de carbohidrați. (Întotdeauna carnea trebuie să fie fiartă, prăjită sau la grătar, fără a adăuga grăsimi suplimentare).

Ce se înțelege prin carne slabă?


Pentru a determina dacă o carne este slabă, trebuie să verifici procentul său de grăsime. Este considerată carne slabă cea care conține mai puțin de 10% grăsime la fiecare 100 de grame, care se transformă într-o proteină sănătoasă.

Există anumite tipuri de carne care intră direct în categoria cărnii slabe. Iată ce fel de carne poți să consumi pe timpul dietei pentru a pierde în greutate:

1. Carne slabă: iepure

Având în vedere importanța conținutul de fibre musculare și procentul scăzut de grăsimi, iepurele este o proteină considerată slabă, este ideal pentru cei care doresc să se bucure de o carne cu un gust fin, fără a aduna prea multe calorii la dieta.

2. Carne slabă: curcan și pui

Carne de pasăre crescută la curte, fără piele, este cea mai bună alegere pentru a pierdere în greutate. Carnea de curcan sau de pui fără piele este o carne sănătoasă, cu un conținut redus de grăsimi, are cea mai puțină grăsime decât orice altă carne (pieptul și pulpele).

Pieptul de pui asigură 128 de calorii din 250 de grame, în timp ce carnea de pe coapse sau pulpe asigură între 180 și 200 de calorii.

Curcanul asigură organismului cele mai puține calorii, doar 88 de calorii din 250 de grame de piept, și aproximativ 130 de calorii pulpe.

3. Carne slabă: miel, vită și porc 

Carnea de vită, carnea de porc și de miel pot fi consumate atunci când ești la dietă, dar trebuie să elimini grăsimea vizibilă de pe ea, înainte de a o găti.

Un mușchi oferă aproximativ 161 de calorii și 9 grame de grăsime dintr-o porție de 250 de grame, în timp ce friptura oferă 138 calorii și 6 grame de grăsimi la o porție.

Șunca rotundă este ce mai slabă, oferă aproximativ 120 de calorii și doar 4 grame de grăsimi.

Friptura oferă aproximativ 108 de calorii la o porție, nu mai mult de 3 grame de grăsimi.

4. Pește

Există diferențe între grăsimea speciilor de peștii, unii conțin un număr mai mare de calorii decât oricare altă carne grasă, astfel încât trebuie să fii atent.

Deși grăsimile de pește sunt sănătoase, nu sunt recomandate atunci când dorești să pierzi în greutate.

Calcanul, codul, șalăul și stridiile oferă aproximativ 100 de calorii la 250 de grame; scoicile și racii sunt mai slabi, deoarece oferă puțin de 90 de calorii la o porție consumată.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!