Home Nou Cartea de identitate cu cip nu e Semnul Fiarei…. încă
Nou

Cartea de identitate cu cip nu e Semnul Fiarei…. încă

“Într-o tiranie, anonimatul este singura speranță de salvare”

Isteria popească legată de semnul Fiarei și numărul 666 prinde parțial contur odată cu lansarea noilor cărți de identitate cu cip, amprente și date biometrice. Semnul Fiarei nu a fost încă primit de om pe frunte sau pe brațul drept, dar lansarea noilor cărți de identitate cu cip este ultimul pas înainte de microciparea întregii populații. A obliga din prima cetățenii să se lase microcipați ar fi o mare greșeală din partea globaliștilor care s-ar confrunta cu o opoziție îndârjită, dar a introduce treptat schimbarea în societate în spatele unei fațade nevinovate fiind serviți în același timp de propaganda și idioții utili din presă este o tactică cu mult mai recomandată. Pentru globaliști a trecut mult timp înainte ca visul de a microcipa oamenii să se realizeze. Acum mingea este în terenul nostru. Știm că actele de identitate cu cip sunt penultimul pas înainte de microciparea noastră și sclavizarea totală, dar ne vom putea opune sau vom spune ca de obicei: “Asta e. Ce să facem?”

Dar cardul de identitate nu conține doar un microcip ci și amprentele respectivului cetățean. Exact ca la infractori. Măcar din respect pentru demnitatea noastră nu putem accepta așa ceva.
Motivele invocate de neo-marxiștii de la Bruxelles pentru impunerea cărților de identitate cu cip sunt multe. Jurnaliști care nu au habar pe ce lume sunt spun că aceste documente vor ușura activitatea organelor de represiune precum Poliția pentru a combate infracțiunile. Chiar așa? Dar cine este oare vinovatul principal pentru creșterea numărului de infracțiuni pe teritoriul UE și al țării noastre, România?

Neo-marxiștii europeni încearcă din greu să ne oblige să acceptăm migranți musulmani știind bine că astfel de exemplare umane sunt predispuse la comiterea de infracțiuni și crime. Problemă-reacție-soluție. Iar poliția din țara noastră care nu inspiră deloc siguranță și încredere cooperează cu infractorii lăsându-i pe aceștia să își facă de cap. Același lucru se poate spune și despre Poliția din multe state ale UE care trece cu vederea crimele produse de migranți. Halal pretext mai folosesc și ăștia pentru a ne vârî pe gât un mijloc de supraveghere.

Corporatiștii vor fi cei mai extaziați dacă ar afla că un astfel de document poate fi folosit pe post de card de credit. Da, este încă o etapă din războiul dus contra banilor cash și pentru instaurarea unei societăți în care toate tranzacțiile financiare sunt supravegheate. Statul tiranic va ști tot ce faci și ce cumperi, fie că este hârtie igienică, tampoane absorbante, prezervative sau lubrifiant pentru cine știe ce năzbâtii amoroase. Dar totul e în ordine atâta timp cât nu faci nimic rău, nu-i așa? Asta spunea și Josef Goebbels ca să îi liniștească pe germani în privință aparatului de supraveghere nazist.
Dar ce e mai nasol abia urmează… Dacă Statul te ia în vizor și te consideră dușmanul său îți poate bloca cardul și odată cu el orice posibilitate de a plăti pentru casă, masă sau amantă. Iar din acel moment te afli la cheremul puternicilor zilei.

Astăzi, în cazul în care cardul de credit se blochează din cine știe ce motiv, putem plăti cu bani cash. Dar să presupunem că ajungem la un magazin unde cumpărăm mâncarea pentru următoarele zile. Ajungem la casă dar, surpriză! Cardul nu merge! Ce faci! Bani cash nu mai există…

Civilizația umană este ucisă încet dar sigur de o mână de ingineri sociali fără a se opune măcelului. Asemenea evreilor care erau duși de naziști spre camerele de gazare fără a lupta și noi ne îndreptăm spre moarte fără a trage un foc de armă. Iar supraviețuitorii? Ei îi vor invidia pe cei morți, deoarece își vor trăi ultimele zile pe o planetă-închisoare controlată de cea mai cruntă dictatură pe care lumea a cunoscut-o.

Autor: Cimpoieru Ciprian

5/5 - (1 vote)
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!