Home Nou Noile buletine de identitate cu CIP obligatoriu: controlul absolut al cetățenilor României
Nou

Noile buletine de identitate cu CIP obligatoriu: controlul absolut al cetățenilor României

Începând de anul viitor românii vor avea cărți de identitate inteligente, în acord cu normele Uniunii Europene. Noile acte de identitate vor fi mai mici față de cele actuale și vor conţine un CIP, cu două amprente şi o poză a titularului. Ministerul de Interne a propus deja un proiect asemănător, care se afla în dezbatere la Camera Deputaţilor, fapt pentru care mai este doar un pas până vor fi introduse oficial. Drept urmare, în cele ce urmează vom vedea ce urmează după schimbarea buletinului tuturor românilor și la ce trebuie să se aștepte pe viitor.

Noul card de identitate cu CIP RFID ne va lipsi de libertate?

Tehnologia RFID de identificare a fost introdusă în 1974 de către compania afiliată statului EWG. Acest dispozitiv numit CIP RFID (Radio Frequency Identification) este utilizat pentru a stoca și de a prelua date de la distanță, acesta este capabil să transmită identitatea unui obiect prin intermediul undelor radio, fără contact direct între un emițător și un receptor.

Această tehnologie este folosită în prezent pentru a urmări diferite tipuri de produse (cum ar fi telefoane, anvelope…), documente (cum ar fi carduri de credit, pașapoarte…) și animale domestice (cum ar fi vite, porci…).

Și în principiu Chipul RFID are două funcții de bază:

  • Să stocheze într-o înregistrare digitală toate informațiile (date despre proprietar, comportament, interese, sănătate, finanțe, comportament electoral și social) și locația fiecărui subiect viu de pe planetă.
  • Să elimine banii în numerar și să transforme întreaga structură socială în jurul interacțiunilor cu aceste microcipuri.

Hanrick Dr. Edelman, analist-șef al Comunității Economice Europene la Bruxelles, a arătat că planul „Reînnoirii haosului mondial“ este deja în curs de desfășurare. Criza economică globală de la începutul anului 1974 a condus la o reuniune a liderilor (consultanți și oameni de știință) grupului EWG din mai multe țări, în timpul căruia Dr. Eldeman a prezentat “BESTIA”: ((ang.) BEAST = Brussels Electronical Accounting Surveying Termina). Această fiară este un computer care face posibilă catalogarea persoanelor, atribuindu-le o cheie sau cod format din 18 cifre. În prima fază a proiectului, EWG a oferit acest cod unui număr restrâns de persoane. Apoi, la sfârșitul anilor 1970, s-a realizat o codare a tuturor creaturilor vii de pe planeta noastră!

După un experiment (1974-1984) de succes pe un grup de persoane, EWG a efectuat teste asupra tuturor animalelor de companie și a celor de crescătorie din întreaga lume (în Canada, Franța, Spania, Anglia …)

La oameni, primul pas al adoptării voluntare al acestui sistem de codare sau catalogare a fost teama de așa numiții teroriști, după atacul din 11 septembrie 2001. După lungi tergiversări, în 2019 guvernul României dorește să elibereze cărţi de identitate dotate cu CIP RFID. Și cum era de așteptat, mass-media din România este de acord cu introducerea noilor buletine care vor conţine obligatoriu un CIP pe care vor fi stocate amprentele şi fotografia posesorului, spunând că “este un sistem de identificare sigur”. 

În SUA și Spania s-a implementat un sistem control absolut asupra cetățenilor cu ajutorul CIP-urilor introduse în piele și în documente biometrice. Aceștia au fost păcăliți sau forțați să treacă la noile documente biometrice și CIP-uri pe bază de tehnologie RFID, deoarece, potrivit autorităților din aceste țări, există amenințarea terorismului!

În Europa, principalii promotori ai ideii Noii Ordini Mondiale sunt membrii Clubului Bilderberg, o societate secretă care include autoritățile reale ale Europei, alcătuită exclusiv din bancherii lumii, finanțatorii și eminența cenușiei din spatele Uniunii Europene. Scopul final al acestora este implantarea de microcipuri întregii populații a Pământului, pentru a avea un control total asupra vieții oamenilor.

Viitorul nu sună prea grozav…!!!

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!