Home Fashion Ce tip de scafa coafor alegem?
Fashion

Ce tip de scafa coafor alegem?

Oricine doreste sa detina un salon de frumuste cu o imagine inalta si recenzii de nota maxima, trebuie sa-l doteze cu toate utilajele necsare, dar mai ales cu o scafa coafor sau mai multe. O scafa coafor poate varia ca model, ca dimensiune, ca forma si design sau dupa complexitatea acesteia. Adica trebuie sa intelegi ca poti alege una de la cea mai simpla pana la cea mai sofisticata, in dependenta de scop, dar si posibilitatile financiare.

O scafa coafor poate fi fixa, care include si un scaun sau fotoliu, dar poate fi si mobila sau portabila. Daca dispui de un spatiu mai mare si mai larg, care iti permite sa creezi maxim de confort, poti opta pentru scafa coafor fixa sau cea incorporabila in perete, cu fotoliu. Pentru spatiile mai mici, cu nimic mai rau sau incomod nu este scafa mobila, pe care o poti deplasa oriunde ai nevoie si ii poti gasi apoi un loc unde sa nu iti creeze obstacol. Bineinteles ca la amplasarea unei scafa coafor fixa, trebuie sa tii cont de reteaua de alimentare cu apa si canalizare.

In functie de model, scafa coafor poate varia de la cea mai economa, adica cu scaun foarte simplu, pana la cele mai sofisticate si luxoase, cu fotolii care, pe langa cotierele confortabile mai sunt dotate cu posibilitatea de a masa corpul sau chiar cele de tipul sezlongurilor, care permit pozitionarea orizontala a corpului.

La achizitionarea unei scafa coafor ar fi bine sa tii cont de undele elemente importante si anume: speteaza scaunului sa fie inclinata sau, cel putin, sa fie adaptabila. Trebuie sa stii ca pozitia un pic inclinata previne incordarea muschilor din zona gatului, ceea ce devine insuportabil pentru client dupa mai mult de un minut aflat pe scaun. Un element binevenit pentru o scafa coafor este stratul din cauciuc pe care este amplasat gatul, astfel se reduce din durere si amorteala daca esti nevoita sa stai mai mult timp pe scaun. Pentru ca sa aiba o postura mai relaxata clientul, este util ca scafa coafor sa aiba manere sau cotiere pentru sustinerea bratelor, reducand tensiunea musculara astfel.

Mai exista si scafe cu fotolii ce au si suporturi pentru zona lombara, dar si pentru picioare, iar de un nivel mai inalt sunt scafele ce au functii de masaj.

Acorda atentie si bazinului de spalare al parului, pe care il alegi. Acesta trebuie sa fie nici prea adanc, nici prea sa suprafata, cele cu dimensiuni medii sunt cele mai comode.

In functie de bugetul pe care il detii, poti alege o scafa coafor foarte buna, astfel incat sa fie si in concordanta cu incaperea unde va fi amplasata. Pentru asta te poti consulta cu un ghid din magazinul in care vei face achizitia, sau informandu-te pe site-uri, ori, de ce nu, din propria experienta!

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!