Home Nou Cazul fetelor ucise din Caracal se aseamănă cu crimele din Alcàsser, Spania. Elitele au folosit copii nevinovați în sacrificiile lor umane ritualice?
Nou

Cazul fetelor ucise din Caracal se aseamănă cu crimele din Alcàsser, Spania. Elitele au folosit copii nevinovați în sacrificiile lor umane ritualice?

Urmareste-ne pe Google News

S-au scris multe despre crimele comise de mecanicul auto în vârstă de 65 de ani asupra celor două fete nevinovate. Întâmplător sau nu, cazul adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu se aseamănă aproape perfect cu cel care avut loc în Spania la data de 13 noiembrie 1992, numit Alcàsser Girls. [1]

Cazul crimelor din Alcàsser

Miriam García Iborra de 14 ani, María Deseada Hernández Folch (Desirée), și Antonia Gómez Rodríguez (Toñi), de 15 ani, au fost trei adolescente cunoscute sub numele de fetele Alcàsser (spaniolă: Las niñas de Alcàsser ), din localitatea Alcàsser, Valencia, Spania, care au fost răpite, violate, torturate și ucise după ce au făcut autostopul pentru a ajunge la un club de noapte din orașul Picassent. La ora opt, vineri, 13 noiembrie 1992, au părăsit casa prietenei Esther pentru a ajunge la discoteca de la Alcácer, trebuind să parcurgă un drum care leagă cele două municipalități, care se află la doi kilometri distanță.

În acea zonă nu exista iluminat și case de-a lungul drumului. Aparent, în acea noapte, cele trei fete adolescente au decis să călătorească cu autostopul, dar au dispărut înainte de a ajunge la destinație. Căutarea fetelor a fost intensă din ziua următoare a dispariției lor. Fetele au fost descoperite de un apicultor în vârstă de 69 de ani pe un deal cunoscut sub numele de Barranco de la Romana, este un loc montan din municipalitatea Tous, situat la aproximativ cincizeci de sud-vest de orașul Valencia. La ora zece dimineața, în apropierea stupilor, apicultorul a descoperit un braț uman pe jumătate dezgropat, care purta un ceas de mână.

Poliția a efectuat un studiu asupra ADN-ului firelor de păr de pe cadavre și hainele celor 3 fete. Au fost găsite cincisprezece fire de păr: trei fire pubiene au fost găsite pe hainele lui Míriam și Desirée aparținând lui Miguel Ricart; trei fire de păr au fost găsite pe hainele și pe cadavrul lui Toñi aparținând unui al doilea individ; patru fire au fost găsite pe hainele lui Toñi și pe sutienul lui Desirée aparținând unui al treilea individ; un fir de păr a fost găsit pe hainele lui Desirée aparținând unui al patrulea individ; iar un fir de păr a fost găsit pe hainele lui Desirée aparținea unui al cincilea individ. Restul de trei fire au fost prea deteriorate și nu au putut fi analizate. Acest fapt ar confirma participarea a cel puțin cinci persoane la infracțiune. Cu toate acestea Miguel Ricart, a fost singurul inculpat acuzat de răpire, viol, crimă și înhumarea ilegală a trei minori. Pentru aceste fapte a primit pedepse cuprinse între 206 și 245 de ani de închisoare.

Cazul a devenit extrem de mediatizat în Spania din cauza brutalității extreme a crimelor, a anchetei politice extrem de criticate și a mediatizării rezultatelor.

Cazul crimelor din Caracal

Reamintim, Alexandra Măceşanu de 15 ani şi Mihaela Luiza Melencu de 18 ani au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie. Luiza Mihaela e de negăsit de aproape patru luni. Plecase de acasă pentru a scoate bani de la bancomat, din Caracal. Când s-a întors, a luat o maşină de ocazie şi a dispărut.

Cazul fetelor răpite din Județul Olt în timp ce făceau autostopul este aproape identic cu cel petrecut în Spania. Fetele din Slatina nu ar fi fost violate, torturate și ucise doar de bărbatul în vârstă de 65 de ani Gheorghe Dincă, ipoteza ar fi că ar exista și alte persoane implicate, fiind vorba despre o planificare amănunțită de sechestrare, legare, lipirea scociului la gură, ascunderea trupurilor etc.

Elitele au folosit copii nevinovați în sacrificiile umane ritualice sau pentru organe?

Din nou, în România precum în Spania, infracțiunea de crimă comisă asupra fetelor în care a fost învinovățit mecanicul Gheorghe Dincă, unicul vinovat fiind încadrat și mediatizat cu scopul de a-i acoperi pe adevărații infractori. Din nou, ELITA a folosit copii nevinovați în sacrificiile lor ritualice umane [1] sau pentru organe. Prin anumite ritualuri negre [2] se zice că ei re-orientează forțele creatoare ale oamenilor către un sens ocult care le servește interesele malefice.

Din nou, mijloacele de dezinformare în masă au alimentat această minciună. Ce se află în spatele lor?

Referințe

  1. https://es.wikipedia.org/wiki/Crimen_de_Alc%C3%A1cer
  2. https://rationality.fandom.com/ro/wiki/Sacrificiul_uman
  3. https://www.efemeride.ro/elita-conduce-lumea-prin-magie-neagra/
Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!