Home Sănătate Consumul de carne cauzează cancer
Sănătate

Consumul de carne cauzează cancer

Consumată zilnic și în cantitate mare carnea roșie, care se referă la carnea de vită, carnea de porc, carnea de miel, carnea de capră, carnea de capră, carnea de cal, provenită de la animale domestice provoacă cancer de grupa a 2-a. Cauza principală o reprezintă constituţia biologică și cerințele fireşti ale organismului uman, care nu permit consumul de carne sau produsele de origine animală. Specia umană se trage din categoria Frugivorelor. Omul a fost creat inteligent, să mănânce crud și în preponderență fructe, legume și semințe, iar corpul fizic are nevoie de sute de mii de ani pentru a-și schimba cu succes structura anatomică… Iată dovada dincolo de orice îndoială: https://www.thepoc.ro/fiinta-umana-este-frugivora/

O altă cauză a cancerului la oameni o reprezintă hormonul “IGF1” (Insulin-like Growth Factor-1, adică factori de creștere insulin-dependenți) provenit din consumul de carne animală.
Potrivit unor studii, nivelurile ridicate de IGF-1 promovează apariția anumitor tipuri de cancer, precum cancerul de colon, cancerul de prostată și cancerul de sân premenopauzal. Acest lucru se realizează prin creșterea numărului de celule îmbătrânite și a sensibilității la celulele canceroase și apoi împiedică moartea celulară programată (apoptoza).

Carnea este 100% cancerigenă din cauza numeroaselor sale toxine și din cauza realității că este un cadavru (canibalism) care acidifiază organismul.

Iată articolele jurnalistice care conduc la dovezi ale pericolului cărnii asupra sănătății ființelor umane:

Organizația Mondială a Sănătății (OMS):“Carcinogenitatea consumului de carne roșie și carne procesată” => https://www.who.int/features/qa/cancer-red-meat/en/

https://www.medlife.ro/carnea-rosie-creste-riscul-de-moarte-timpurie-cancer-si-boli-de-inima-cercetare-harvard-medical-school-cata-carne-rosie-putem-consuma-pe-zi.html

https://doc.ro/dieta-si-sport/carnea-aliment-toxic

Organismul fizic sintetizează mai ușor proteina vegetală (1 până la 2 ore) decât proteina animală (4 până la 6 ore)… De aici sentimentul de sațietate care provine din incapacitatea (sau dificultatea) organismului uman de a metaboliza un cadavru… Proteina animală necesită mai multă energie pentru a fi sintetizată decât poate oferi corpul fizic… Kilogramele în plus ale unei ființe umane sunt cauzate de reacțiile chimice dezechilibrate conduse de aciditate (radicali liberi).

A găsi cei mai mari sportivi de pe planeta Pământ în dieta VEGANĂ este o logică pură și simplă de înțeles, deoarece această nutriție oferă mai multă energie, o recuperare mai rapidă și acest lucru, din cauza „ionilor negativi”, sau datorită mineralelor alcaline ionizate conținute de alimentele vii (de ex: legume, fructe)… Ionii negativi sun cei care activează BIOFOTONII, o lumină atomică care nu se regăsește într-un cadavru (aliment mort)…

Adevărata origine a anemiei, este lipsa fierului… Printre alimente vii bogate în fier, regăsim; spanacul, broccoli, lintea, varza, etc.

Cel mai bun tenismen din lume, Novak Djokovic suferea de o boală cronică intestinală datorită consumului de carne și a produselor de origine animală. După ce a renunțat complet la carne sau la carne procesată precum bacon, șuncă, cârnați sau burgeri, pizza, etc. forma sa fizică s-a transformat într-una de invidiat, devenind cel mai bun tenismen din lume cu 7 Australian Open, 1 Roland Garros, 4 Wimbledon și 3 US Open. Djokovic este cu siguranță o adevărată forță a naturii și fără să consume carne.

Mărturia celui mai bun jucător de tenis din lume cu privire la modul în care consumul de carne i-a afectat sănătatea și cariera, dar și care au fost aspectele pozitive după ce a renunțat la acest obicei alimentar nesănătos și neadecvat consumului uman:

Comentarii pe Facebook
5/5 - (10 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!