Home Cultural Ce sunt cercurile și matricea de transmutație?
Cultural

Ce sunt cercurile și matricea de transmutație?

Urmareste-ne pe Google News

Deoarece nu există mașini sau echipamente pentru a produce energia necesară transmutației, nu este suficientă numai înțelegerea secvenței de transmutație și a limitărilor schimbului echivalent. Iar procesele de „înțelegere, deconstrucție, reconstrucție“ sunt doar un concept ciclic în care cercul în sine reprezintă baza alchimiei. În cele ce urmează, vă vom arăta ce sunt și cum se utilizează cercurile și matricea de transmutație pentru a vă reconfigura conexiunea cu propria viață, pentru a realiza un nou echilibru al energiilor dvs. interioare.

Ce sunt cercurile de transmutație?

Toate cercurile de transmutație sunt o figură, o diagramă realizată într-un anumit mod și cu o anumită energie pentru a permite realizarea procesului de transmutație uman. Se bazează pe secvența de “înțelegere, deconstrucție și reconstrucție” și folosește drept mijloc precepția ancestrală, care ne reamintește că “pentru a câștiga ceva, trebuie să mai întâi să pierdem ceva cu o valoare egală”. cerc de transmutatie

Ce este transmutația?

În știința milenară a alchimiei, transmutația este definită ca “abilitatea de a manipula și de a altera materia prin utilizarea energiei naturale”. Transmutația reprezintă schimbarea compoziției chimice a unui element într-o altă formă, creând astfel un nou element și o nouă compoziție chimică.

Ea se realizează într-o succesiune de trei evenimente:

  • Înțelegere: înțelegerea structurii și a proprietăților inerente ale conformării moleculare sau atomice a unei materii, inclusiv a fluxului și echilibrului potențialului său intern și al energiei cinetice.
  • Deconstrucție: folosirea energiei pentru a întrerupe structura fizică a materialului, realizând-se o stare mai maleabilă care poate fi modelată într-un nou mod.
  • Reconstrucție: crearea unei noi forme și a unui flux de energie în timpul și după remodelare.

Descriere

Pentru a efectua o transmutație alchimică este necesar să realizăm un simbol numit “Cerc de Transmutație”. Un cerc de transmutație poate fi desenat pe sol atunci când este necesar (cu cretă, creion, cerneală, vopsea, sânge, sau chiar zgârieturi pe solul) sau permanent trasat anterior, dar fără de acesta, transmutare este de obicei imposibilă.

Toate cercurile sunt alcătuite din două părți:

  • Cercul în sine este o conductă care centrează și controlează fluxul de energie, profitând de energiile care există deja în pământ și în materie. Acesta reprezintă fluxul ciclic al energiilor și fenomenelor lumii și le transformă astfel încât să poată fi manipulată cu succes energia.
  • În interiorul cercului există semne grafice alchimice specifice. Acestea pot varia în funcție de studiile anterioare alchimice vaste, de textele și experimentele vechi, deoarece acestea corespund unei forme diferite de energie pentru a-i permite energiei să se concentreze în cercul cu cea potrivită formă și pentru a obține efectul dorit al alchimiei.

Cercurile de transmutație sunt de diferite tipuri. Unele dintre cele mai frecvente sunt:

  • Triunghiuri: în mod normal au scopul de a reprezenta elementele de apă, aer, pământ și foc;
  • Hexagrame: pot reprezenta simultan cele patru elemente;
  • Forme ezoterice: pot reprezinta, de exemplu, simboluri astrologice, imagini simbolice convenționale, cuvinte și multe altele, care îndeplinesc funcții clar identificate.

Matricea de transmutație

Matricea de transmutație este similară cu un cerc de transmutație și este utilizată pentru circulația energiei utilizate într-o formă de transmutație. Cu toate acestea, spre deosebire de un cerc de transmutație, semnele grafice nu se limitează la lungimea circumferinței, iar cercul poate fi utilizat doar ca un aspect mic al funcției sale. În unele cazuri, o mare transmutație nu poate fi chiar un cerc, ci un mare concept diferit care permite circulația liberă a energiilor implicate.matrice de transmutatie

Matricele de transmutație se regăsesc adesea în tatuajele corporale ale alchimiștilor, datorită formei corpului uman. Este de asemenea posibil ca non-natura ciclică a matricelor de transmutație să amplifice stadiul de „distrugere“ a alchimiei, așa cum se poate vedea în locuri precum brațul lui Suka și a Marelui Arcanum.

În istoria de aproape 400 de ani de alchimie în Amestris, au fost înregistrat progrese mari în cercetarea alchimică și au fost realizate prin amestecarea acestor matrice pentru a le crește treptat puterea energetică.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!