Home Tehnologie Cu ce pot deschide un fișier cu extensia .asf?
Tehnologie

Cu ce pot deschide un fișier cu extensia .asf?

Fișierele cu extensia .asf se pot deschide doar cu anumite aplicații. Formatul video Advanced Systems Format (ASF) este utilizat exclusiv de Microsoft, iar unele dintre fișierele .asf pot conține date în loc de documente sau videoclipuri, prin urmare, acestea nu se pot deschide deloc.

Ce sunt fișierele ASF?

Advanced Systems Format (ASF) este un fișier care poate fi redat de Windows Media Player. El este un format video avansat de streaming folosit exclusiv de Microsoft. Prin streaming fișierele .asf video sau audio se deschid și rulează în timp real prin intermediul rețelei de Internet, deoarece acestea oferă o calitate foarte bună a imaginii cu o transmisie relativ scăzută a datelor.

De asemenea, fișierele ASF pot stoca date multimedia sincronizate, cum ar fi, audio, video și note bibliografice a documentelor și a conținutului.

Cum se deschide un fișier cu extensia .asf?

Pentru a putea deschide un fișier .asf de pe PC, utilizați în mod ideal programul Windows Media Player, faceți dublu clic pe el. Dacă fișierul este asociat corect, se va deschide cu aplicația destinată deschiderii fișierului .asf, în caz contrar acesta va trebui asociat manual. De asemenea, fișierele .asf se pot deschide cu alte aplicații, cum ar fi VLCQuickTime Player, dar și altele.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!