Home Tehnologie Cum aflăm dacă cineva ne-a șters de pe WhatsApp?
Tehnologie

Cum aflăm dacă cineva ne-a șters de pe WhatsApp?

De fiecare dată când cineva șterge o persoană din Whatsapp este același lucru ca atunci când șterge un număr din agenda de contacte de pe telefon. Prin urmare, această acțiune nu generează nici o consecință și este încă posibil să ia legătura cu aceasta. De asemenea, dacă o persoană este eliminată din lista de WhatsApp, ea nu poate observa. Cu toate acestea, există o modalitate de a afla dacă cineva ne are în lista de WhatsApp. În acest articol vă arătăm cum puteți afla dacă cineva v-a șters de pe WhatsApp, astfel încât să puteți ști dacă persoana se uită la status-ul dvs.

Iată care sunt pașii prin care puteți afla dacă cineva v-a șters de pe WhatsApp:

1. Deschideți aplicația de WhatsApp și alegeți funcția ”Difuzare nouă” și vă va cere să adăugați cel puțin două persoane. Apoi, selectați toate persoanele pe care le aveți în listă.

2. Scrieți un mesaj, apoi trimițeți-l tuturor membrilor grupului.

3. Așteptați câteva minute pentru ca mesajul să fie citit.

4. Vedeți în listă ce persoane au citit mesajul și care sunt numerele pe care nu le cunoașteți. Astfel puteți afla dacă mai sunteți în lista de WhatsApp a unei persoane!

În cazul în care nu puteți invita o persoana din listă să se alăture grupului creat, atunci nu aveți permisiunea de a adăuga acest contact. Acest lucru rezultă că v-a blocat sau și-a schimbat telefonul.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!