Home Diverse Cum deblochezi un fermoar blocat?
Diverse

Cum deblochezi un fermoar blocat?

Fermoarele pantalonilor, jachetelor, rochilor, genților, …  sau a cismelor se blochează adesea în momente absolut critice. Din fericire, un fermoar blocat sau înțepenit se poate debloca într-un mod simplu și rapid cu ajutorul produselor de uz casnic. Dacă doriți să aflați cum să deblocați un fermoar, citiți mai departe acest articol!


Trucuri pentru a debloca fermoarul blocat

În cazul în care fermoarul este blocat, nu urcă și nu coboară soluția este simplă, trebuie să încercați să scoateți materialul din calea fermoarului sau să lubrifiați dinții acestuia cu articole de uz casnic obișnuite, cum ar fi baza de săpun, balsam de buze, ceara de lumânare, vaselina sau ulei. 

Pentru a debloca fermoarul examinați fermoarul pe verticală. Așezați unul dintre lubrifiantele enumerate anterior în partea superioară a cheiței și în fața dinților. Efectuați mișcări lente înainte și înapoi, astfel încât lubrifiantul să pătrundă în fermoar și să se deblocheze.

Un alt sfat important, dacă ați rupt dinții acestuia, îl puteți înlocui cu agrafe de hârtie. Atenție însă, agrafa este de ajutor doar în anumite momente. Prin urmare, nu uitați să înlocuiți fermoarul stricat.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!