Home Diverse, Frumusete Cum eliminăm negii cu ața?
DiverseFrumusete

Cum eliminăm negii cu ața?

negi
Cei mai mulți negii sunt tumori cutanate benigne, care pot apărea oriunde pe corp, în special pe față, gât, axilă sau zona inghinală. Oricare ar fi cauza apariției acestora, un virus, un dezechilibru hormonal, adevarul este ca negii sunt inestetici. Prin urmare, vă sugerăm o altă metodă naturală pentru a elimina negi cu firul de ață.

Pentru a începe procesul de eliminare a negilor cu un fir, curățați și dezinfectați bine zona cu probleme. Luați un tifon și udați-l cu alcool, apoi ștergeți toată suprafața unde există negi. După aceea, luați o bucată de ață (de bumbac sau dentară), și udați-o cu alcool. Strângeți firul în jurul negului, cât mai aproape de bază.

Din moment ce toată veruca a fost înconjurată bine, legați firul și faceți un nod dublu pentru a nu dezlega. Acum trebuie să tăiați capătul firului.

Negul se lasă înnodat cu ață timp de mai multe zile sau chiar o săptămână până când se desprinde de la sine. Firul oprește alimentarea cu sânge a negilor și în cele din urmă moare. Pe parcursul acestor zile, în timp așteptați rezultatele, aplicați alcool pentru a dezinfecta zona.

În cazul în care veruca cade, se recomandă folosirea unei creme sau a unui unguent antibacterian până când zona este complet vindecată. După căderea negului acoperiți zona cu un tifon, și curățați-o zilnic.

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks