Home Frumusete, Nou Cum să faci o loțiune acceleratoare de bronz cu sfeclă?
FrumuseteNou

Cum să faci o loțiune acceleratoare de bronz cu sfeclă?

Majoritatea femeilor își doresc să obțină acel bronz uniform, în care pielea să pară mai maronie. Ei bine, pentru a obține acest rezultat, pot conta pe o rețetă naturală de loțiune bronzantă. Iar, cel mai eficient ingredient în această loțiune acceleratoare de casă, este în mod surprinzător sfecla roșie, care îi poate oferi un aspect mai întunecat sau chiar mai auriu, dar acest lucru va depinde de specificul pielii. În continuare, vă învățăm cum să faceți bronzantul, care este eficient și garantează un rezultat satisfăcător.

De ce să folosim sfecla roșie pentru piele?

Răspunsul este întotdeauna același: sfecla este bogată în beta-caroten, substanța cea care dă pielii un bronz uniform și îi conferă un aspect mai întunecat sau mai auriu, în funcție de tipul dvs. de piele.

Care sunt beneficiile sfeclei pentru piele?

Sfecla roșie prezintă multe avantaje și beneficii pentru piele, și asta datorită bogăției de vitamine C, E și A, precum și a mineralelor esențiale, care toate au proprietăți antioxidante.

Să le luăm pe rând; vitamina A este capabilă să ne protejeze pielea de radiații, minimizând efectele care pot fi cauzate de expunerea pielii la lumina soarelui, contribuind în același timp la îmbunătățirea elasticității pielii noastre, de care este responsabilă și vitamina C.
În ceea ce privește vitamina E, este capabilă să lupte împotriva radicalilor liberi, ajutând la protejarea pielii de îmbătrânire.

Și nu în ultimul rând, pe lângă faptul că este un mare aliat în procesul de obținere a unui pieli mai bronzate este și un aliment bogat în fier, sodiu, potasiu, magneziu, calciu, minerale esențiale pentru sănătatea pielii.

Cum se face o loțiune acceleratoare de bronz cu sfeclă?

Pentru a face o loțiune bronzantă de casă veți avea nevoie de:

  • 2 sfecle de mărime medie cu coajă
  • 2 pahare cu apă sau ser fiziologic

Mod de preparare:

Adăugați cele două ingrediente într-un blender pentru a mărunți perfect ingredientele, și apoi strecurați lichidul pentru a îndepărta pulpa.
Este important să îndepărtați pulpa, deoarece fiind prezentă în amestec, există posibilitatea să vă păteze pielea în momentul în care vă bronzați.
De îndată ce ați făcut acest lucru, introduceți lichidul într-o sticlă de pulverizare sau într-un recipient pe care îl aveți în acasă / ceva care face mai ușoară aplicarea pe piele.

Cum se aplică loțiunea acceleratoare de bronz din sfeclă?

Aplicați amestecul de sfeclă pe piele, așteptați 10 până la 15 minute și apoi ieșiți la soare pentru a vă bronza normal. Când ieșiți la soare, faceți un duș, hidratați-vă pielea și rezultatul va fi scontat.
Trebuie remarcat faptul că, după bronz, pielea dvs. o să aibă o pigmentare purpurie. Acest lucru se datorează sfeclei în sine care are această colorare, dar nu trebuie să vă speriați, colorarea iese imediat după baie.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!