Home Frumusete, Nou Cum faci un demachiant natural pe bază de lămâie?
FrumuseteNou

Cum faci un demachiant natural pe bază de lămâie?

Urmareste-ne pe Google News

Se știe că sucul de lămâie este eficient pentru dezinfectare și igienizare. Însă ce nu se știe despre acesta, este că poate fi un aliat și pentru îndepărtarea delicata a machiajului și a impurităților de pe piele, fără a mai fi nevoie să apelați la produsele cosmetice scumpe de pe piață. Cu câteva picături de suc de lămâie, puteți crea rapid un demachiant facial de curățare ieftin. Funcționează la fel de bine sau chiar mai bine decât produsele disponibile în comerț, împrospătează pielea și o curăță în profunzime porii. Dacă doriți să știți exact cum se face un demachiant de casă pe bază de lămâie, citiți acest articol!

Beneficiile demachiantului pe bază de lămâie

Demachiantul facial pe bază de lămâie, este ideal pentru curățarea în profunzime a pielii, în timp ce reglează excesul de ulei de pe față și ajută la controlul aspectului acneei. Îndepărtează cu brio impuritățile și machiajul prin clătirea pielii lăsând-o curată, fără a înfunda porii. Puterea sa de curățare se află în conținutul său bogat de acidul citric, vitamine, în special vitamina C, și minerale, care îmbogățesc pulpa și coaja acestui fruct. Ele pătrund suficient de adânc în celule și în moduri diferite (fiecare substanță îndeplinește o anumită „sarcină”) acționează ca antiseptice și anti-pete. Un demachiant de casă este foarte ușor de preparat si oferă aceste avantaje.

Prepararea demachiantului pe bază de lămâie

Iată o rețetă de demachiant de casă care vă va încânta, deoarece este potrivită atât pentru tenul gras și normal, cât și pentru cel mixt. Ingredientele de care aveți nevoie sunt următoarele:

Ingrediente

  • 1/4 suc de lămâi (provenind de preferință de la un fruct organic și netratat)
  • 1 lingură de iaurt

Mod de preparare și utilizare

#1. Într-un recipient mic, amestecați bine iaurtul și lămâia.

#2. Înmuiați o minge de bumbac în demachiant și aplicați-l direct pe piele.

#3. Masați-vă fața timp de câteva minute cu mișcări circulare ușoare, evitând zona ochilor și apoi clătiți cu apă curată.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!