Home Nou Cum să bei corect vodka?
Nou

Cum să bei corect vodka?

Urmareste-ne pe Google News

Votca sau vodka este o băutură alcoolică incoloră, relativ scăzută în calorii, care este savurată cu regularitate în multe părți ale lumii. În țările slave, votca nu este orice băutură alcoolică ci și o parte a culturii acestora. Și cum oamenilor din aceste țări le place să o bea frecvent, uneori o fac într-un mod greșit, pur și simplu o beau prea încet, o combină sau depășesc limitele de consum. Dar dacă doriți să evitați aceste greșeli atunci când beți vodcă, trebuie să țineți cont de câteva lucruri esențiale. Prin urmare, în continuare vă prezentăm câteva sfaturi, cu ajutorul cărora vă puteți bucura din plin de savoarea acestei băuturi alcoolice populare.

Cum se bea vodka?

Dacă doriți să beți votcă în mod corect, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont când o faceți. Temperatura, doza și alte câteva reguli fac parte din acestea. Am rezumat toate informațiile despre modalitățile potrivite pentru dvs. de a bea votcă:

  • Înainte de servire, introduceți paharele la congelator. Țineți-le acolo până când interiorul și exteriorul sunt acoperite cu un strat subțire de gheață.
  • Serviți vodcă imediat după răcire. Temperatura optimă pentru această băutură ar trebui să fie în jur de 8 grade. Cel mai indicat ar fi să o păstrați la în prealabil frigider, apoi va căpăta o consistență uleioasă și va avea un gust blând și plăcut. De asemenea, o puteți ține la congelator deoarece are etanol în compoziție și îngheață la temperaturi mai mici decât apa.
  • Ar trebui să o lăsați să respire câteva minute înainte de a o servi. În acest fel îi puteți percepe aroma, deoarece este o băutură foarte subtilă.
  • Nu adăugați cuburi de gheață, nu o amestecați. Aromele, sucurile sau citricele nu-și au locul într-o votcă bună.
  • Întotdeauna beți votcă cu ceva de mâncare. Chiar dacă este o vodcă bună și vodca este felul principal secret, nu trebuie să uităm niciodată că organismul uman preferă să prelucreze alcoolul pe o bază solidă. În țările slave, vodka este adesea servită cu slănina grasă, dar și file de hering și/sau murături, care încetinesc absorbția alcoolului de către organism. De asemenea, nu uitați să mâncați ceva după fiecare shot.
  • Paharul nu trebuie să fie niciodată complet plin. Turnați aproximativ 50 ml. Ca regulă generală, băutura ar trebui să măsoare cu aproximație lățimea unui deget mare.
  • Este important să beți corespunzător. Sfatul este beți doar votcă pură, nu o beți în combinație cu bere sau vin.
  • Beți paharul de votcă dintr-o înghițitură. Este considerată o insultă doar să o sorbiți sau să puneți paharul plin la loc.
  • Luați pauze între shot-uri. După primul pahar, ar trebui să luați o scurtă pauză, după al doilea este mai bine să nu beți alcool timp de aproximativ 20 de minute.
  • Un ultim sfat, este să evitați mahmureala. Pentru a nu vă trezi cu dureri de cap a doua zi, este important să fiți atenți la calitatea votcii. Rețineți faptul că vodka bună nu miroase și nu are gust de alcool.
Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!