Home Frumusete Cum indesim parul de pe cap?
Frumusete

Cum indesim parul de pe cap?

Nu toate lumea este înzestrată de natură cu păr des, gros și strălucitor. Unii oameni chiar trebuie să recurgă la tot felul de metode pentru a-și îndesi părul. De obicei, densitatea părului este influențată de numărul de foliculi piloși, care este determinat genetic și este fix. Căderea părului este un proces natural ce nu ocolește pe nimeni. Cu toate acestea, există multe alte motive care contribuie la încetinirea creșterii părului, subțierea și pierderea excesivă a părului. De multe ori, scalpul poate deveni inflamat sau sensibil. Totodată, există câteva lucruri care ar putea ajuta la creșterea densității părului.

Ce trebuie să facem pentru a îngroșa și îndesi părul?

Pentru a crește densitatea părului masați capul cu ulei de cidru. Un masaj zilnic cu ulei de cedru ajută foarte mult la regenerarea foliculelor de par.  De asemenea, masajul stimulează alimentarea cu sânge a celulelor de la nivelul scalpului, favorizând creșterea intensivă a părului. Astfel, veți avea un păr mult mai des, mai gros și mai sănătos.

Masați scalpul și firele de păr cu ulei de ricin. Uleiul de ricin are proprietăți excelente de stimulare a creșterii părului datorită conținutului de trigliceride din acidul ricinoleic, care au efecte anti-fungice, antibacteriene și anti-inflamatorii, dar și vitamina E, care are acțiune antioxidantă. Uleiul de ricin se găsește la plafar, dar și chiar în farmacii. Pur și simplu, aplicați pe părul umed la rădăcină și pe lungimea parului, acoperiți cu un prosop timp de 40 minute, apoi spălați foarte bine. Faceți asta 1 sau de 2 x pe săptămână, timp de 2 -3 luni de zile pentru a crește parul.

* Pentru rezultate cât mai rapide aplicați zilnic pe păr, un amestec alcătuit dintr-o linguriță de ulei de ricin și de ulei de brusture și 2 lingurițe suc de lămâie.

O altă metodă de a avea păr mai mult implică utilizarea unui produs farmaceutic. Formula naturală a spray-ului pentru păr Alopexy stimulează creşterea părului. Acest produs poate fi achiziționat de la farmacie și poate fi aplicat foarte simplu pe părul rar.

Un tratament eficient pentru a îngroșa, îndesi părul și contra căderii parului este regeneratorul de par ce se numește ,,Pudra de cedru,,.

Se amestecă două lingurițe de cedru, un gălbenuș de ou, zece picături zeama de lămâie, două lingurițe de apă călduță. Compoziția rezultată, se aplică pe păr și se lasă 40-45 de minute, după care se clătește foarte bine. Se aplică timp de trei luni / o dată pe săptămână pentru a crește densitatea părului de pe cap. De asemenea, după fiecare spălare pe cap folosiți șampon și balsam de par!

În cazul în care parul rar este cauzat de stres, o soluție ar fi să urmați un tratament intern cu vitamine (A și B-complex). Pentru rezultate cât mai bune repetați acest tratament de 2 ori pe an, timp de 3 luni de zile.

Totodată, eficiente în creșterea părului sunt şi tabletele/capsule/pastile cu drojdie de bere existente în farmaciile naturiste, asta datorită celor 17 vitamine pe care le conține, complexul B, vitaminele D, H, E, 16 aminoacizi, 14 săruri minerale şi aproape 50% proteine. În plus, conţine acid folic, potasiu, crom, magneziu, calciu, fosfor, seleniu, are foarte puţine calorii, 0% grăsime, sodiu sau carbohidraţi, care sunt esenţiale pentru îndesirea părului.

Dacă aveți chelie, puteți rezolva această problemă prin transplant de par. Aceasta procedură, desigur, implică costuri și nu este lipsită de durere, însă, este un mod eficient de a avea mai mult păr.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!