Home Nou, Tehnologie Cum recuperezi istoricul șters din browser?
NouTehnologie

Cum recuperezi istoricul șters din browser?

Atunci când navigăm pe internet, browserul stochează un istoric al tuturor site-urilor Web pe care le vizităm. Este foarte ușor să ștergem istoricul, însă, uneori, mai avem nevoie de el. În acest articol o sa vă prezentăm o metodă de a restaura istoricul șters din Browser.

Calculatorul înregistrează toate acțiunile noastre, voluntare sau involuntare. El face periodic o imagine a fiecărui fișier important din sistem (critical system files), a câtorva programe importante și salvează valorile cheilor în registry. Când Windows-ul nu mai funcționează bine, utilizatorul poate sa facă un system restore, adică poate să-și reseteze calculatorul la o stare anterioara, funcțională. Cu ajutorul acestui serviciu vă puteți recupera istoricul șters din Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, etc.restaurare windows 10

Pentru a restaura istoricul în Windows, navigați în Control Panel> System And Security> System. Odată ajunși aici, faceți clic pe butonul “System Protection” în meniul din stînga sus.

restaurare-windows

Se va deschide o fereastră mică, faceți clic pe tab-ul “System Protection”

restaurare-windows-10

Iar, apoi pe opțiunea din meniu, “System Restore”.

restore-windows-10

Se va deschide “Restore system files and settings”, care vă permite să faceți “System Restore (Restaurare sistem)”, și apăsați “Next”.

restaurare-windows-si-date-sterse

 Alegeți data restaurări, cea pe care credeți că ați șters istoricul dvs. de pe Internet. Faceți clic pe “Next”, apoi așteptați ca procesul să se încheie.

restaurare-istoric

Restartați calculatorul, apoi deschideți browser-ul de internet și veți vedea că istoricul a fost recuperat.

Pentru Windows 7 setările sunt aceleași, diferă doar modul de găsire a acestui serviciu.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!