Home Nou, Diverse Cum să atragi bani prin ritualuri puternice?
DiverseNou

Cum să atragi bani prin ritualuri puternice?

Urmareste-ne pe Google News

Banii fac parte din viața noastră, sunt o energie de care are nevoie corpurile noastre. Astfel încât, nimănui nu i-ar trebui să-i lipsească banii. Fiecare ființă umană are dreptul dobândit de la naștere să trăiască din abundență. Dar, cum să-i atragem către noi, aceasta este întrebarea? Una dintre modalitățile de a face acest lucru este, fără îndoială, utilizarea unor ritualuri. Așa că, în acest articol, vom prezenta 3 dintre astfel de ritualuri pentru cei care au nevoie de ele…, astfel încât să atragă rapid banii.

Cum să atragi bani prin ritualuri?

Încă din cele mai vechi timpuri, comportamentele repetitive sau ritualurile au fost practicate pentru a atrage bani și noroc în viața oamenilor. Și, în ciuda faptului că trăim în secolul XXI, cele din vremurile trecute îi ajută astăzi pe mulți să-și atingă unele obiective importante din viață. De exemplu, cele care ne-au fost lăsate de la bunici, și care la rândul lor, l-au primit de la strămoșii acestora. Există câteva teorii care susțin aceste comportamente. Una dintre ele, este nevoia ca ființele umane să explice tot ce se întâmplă în jurul lor. De aceea, probabil, multe dintre aceste tradiții tipice s-au păstrat și se practică frecvent în zile noastre. Prin urmare, merită să încercăm și noi un astfel de ritual.

3 ritualuri pentru atragerea de bani și noroc în viața noastră

1. Moneda care atrage bani

Acest ritual antic constă în purificarea și folosirea unei monede colorate.

Ingrediente:

  • 1 monedă de orice valoare;
  • 1 bețișor de scorțișoară;
  • 1 ibric, de preferință vechi;
  • alcool si vată;
  • apă minerală sau de râu (sau apă de la robinet tratată cu clor și alcalină).

Pașii de urmat:

1. Se curăță foarte atent moneda cu alcool și vată, frecând-o bine pentru a îndepărta toată murdăria și energia care ar putea fi prezentă în aceasta.

2. Se umple ibricul cu apă, în care se adaugă moneda și scorțișoara, apoi se pune pe foc și se lăsă la fiert aproximativ 10 minute.

3. Se lasă să se răcească, apoi se îndepărtează apa, având grijă să nu o aruncăm în toaleta băii noastre, deoarece conține toate energiile negative.

4. În final, se pune moneda purificată în portofel sau geantă, împreună cu ceilalți bani pe care îi aveam…!!!


2. Baie – ritual lună plină sau semilună pentru spor la bani

Înainte de a efectua acest ritual abundență de bani, ar trebui să ținem un post de trei zile, să avem o dispoziție pozitivă, să eliminăm furia și gândurile negative, precum și invidia sau ura.

Ingrediente:

  • 3 cuie;
  • 3 lumânări galbene (sau de culoarea banilor);
  • ulei pentru „abundență și prosperitate”; *
  • precipitat galben (acestea sunt pulberi cu reacții accelerate);*
  • 1 bețișor de scorţişoară.

*Se găsesc în magazinele ezoterice

Pașii de urmat:

1. Într-o noapte cu lună plină sau semilună, se formează un triunghi cu lumânări.

2. Se adaugă ingredientele într-o cratiță (nemetalică) și se depun chiar în mijlocul triunghiului luminos.

3. Se lăsă să acționeze până când se consumă lumânările și, dimineața, conținutul din recipientul va fi gata pentru baie.

4. Se adaugă apă caldă (deoarece se va forma o pastă în cratiță) și se toarnă în cadă sau se întinde pe corp, asta dacă în loc de cadă avem cabină de duș. Important! Nu trebuie să o turnăm pe cap, deoarece ritualurile nu pot atinge această parte a corpului.

5. În final, acest ritual puternic va atrage banii și prosperitatea.


3. Tehnica magiei viselor pentru obținerea banilor

Acest ritual este mai mult decât ușor de înțeles, deoarece în timpul acestuia, va trebui să obținem bani din somn, care se poate face cu orice alt obiect. Un vis este un produs al activității mentale și, de asemenea, o realitate separată. Și așa cum luăm ceva cu noi într-un vis, tot așa putem lua ceva de acolo.

Pașii de urmat:

1. De îndată ce avem un vis în care obținem o mare sumă de bani, ne vom trezi și vom începe să „transferăm” bani din vis în viața reală.

2. În acest moment, ne imaginăm că retragem acești bani dintr-un cont bancar din alt oraș și îi depunem în cel existent. Vom lua imaginea banilor visați, sentimentul lor în mâinile noastre și îi vom transfera în această lume.

3. În viitorul apropiat, acești bani se vor materializa sub forma unui câștig neașteptat, salariu, bonus etc.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!