Home Frumusete, Nou Cum se face apa de vinete pentru slăbit?
FrumuseteNou

Cum se face apa de vinete pentru slăbit?

Urmareste-ne pe Google News

Vinetele sunt foarte populare, datorită puterii lor de a topi grăsimea de pe corp, în special, cele mai vizibile rezultate în acest sens, le oferă apa de vinete. Cu toate acestea, dincolo de această calitate, este un remediu eficient pentru multe alte probleme de sănătate. În cele ce urmează vom descoperi toate beneficiile medicinale ale apei de vinete de care putem beneficia dacă o consumăm regulat, precum și cum să o pregătim.

Care sunt beneficiile apei de vinete?

Apa de vinete conține o mulțime de fibre solubile, care ajută la menținerea sațietății organismului prin inhibarea poftei de mâncare și făcându-l să mănânce mai puține alimente în mesele ulterioare. Chiar și așa, consumul său este indicată între mese, ajutând în mod direct la scăderea în greutate. De asemenea, cantitatea mare de nutrienți esențiali precum minerale, vitamine și antioxidanți fac din acest lichid un remediu natural eficient pentru controlul greutății, deoarece ajută la arderea grăsimii, în special a celei de pe abdomen; ajută la eliminarea toxinelor acumulate în țesuturi, favorizează diureza; favorizează golirea intestinală elimină astfel stagnarea deșeurilor rezultate din digestia altor alimente; reglează concentrația de glucoză, colesterol și trigliceride din sânge; combate îmbătrânirea prematură, deoarece acționează ca un antioxidant puternic.

Mai mult, ajută la prelungirea timpului de digestie a alimentelor, determinând organismul să funcționeze mai mult pentru aceasta, crescând consumul de calorii și determinând absorbția treptată a grăsimilor.

Cum se face apă de vinete pentru slăbit?

Dacă dorim să slăbim, putem începe prin a bea apă de vinete în fiecare zi, iar în continuare vom vedea cum se prepară.

Vom avea nevoie de:

  • O vânătă organică de dimensiuni medii;
  • Sucul unei lămâi organice, dacă dorim un gust mai bun și mai mulți antioxidanți;
  • 1 litru de apă minerală;
  • 1 ulcior;

Mode de preparare:

1. Se spălă bine vânăta pentru a îndepărta orice reziduu de pe coajă și se îndepărtează tulpina cu un cuțit.

2. Apoi, se taie cuburi (aproximativă 1,5 cm), fără a le îndepărta coaja. Iar odată tăiate, se adaugă bucățile de vinete într-un ulcior.

3. Se toarnă litrul de apă minerală în ulcior, pentru a acoperi toate vinetele și se amestecă puțin.

4. Se stoarce lămâia pentru a-i extrage sucul și se adăugă în ulcior, apoi se amestecă din nou cu o lingură.

4. Se lasă peste noapte să se macereze și să elibereze tot sucul, astfel încât să profităm la maximum de beneficiile vinetei.

5. După acest timp, va fi foarte proaspătă și gata de băut.

Cum se consumă apa de vinete?

În mod ideal, pentru a slăbi cu apa de vinete, tot ce trebuie să facem este să bem un prim pahar pe stomacul gol, un al doilea le prânz, apoi un al treilea la mijlocul după-amiezii și în sfârșit, ultimul după cină. În acest fel, putem profita la maximum de efectul său sățios, în care organismul va absorbi grăsimile mult mai bine, facilitând digestia alimentelor și, prin urmare, eliminând toate toxinele.

Este recomandat să bem apă de vinete în acest fel timp de 7 zile la rând, în fiecare lună. De asemenea, o putem bea de 3 ori pe săptămână sau ori de câte ori luăm o gustare, pentru a observa rezultatele și a contribui la pierderea în greutate. Prin această metodă, vom avea garanția că pierdem aproape 2 kilograme în funcție de metabolismul nostru. Cu toate acestea, trebuie să reținem că nu ar trebui să mâncăm niciodată vinetele crude.

Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!